2777
2789
سومین نفری که میگی چیزایی که تو زندگی پس از زندگی میگن رو ندیدی.....

من خیلی کم بود مدتش سریع برگشتم به بدن ولی بیهوش بودم شاید بخاطر بیهوشی بود و فقط یک دقیقه ایست کامل داشتم

یارب از هرچه خطا رفت هزار استغفار

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خیلی کم بود مدتش سریع برگشتم به بدن ولی بیهوش بودم شاید بخاطر بیهوشی بود و فقط یک دقیقه ایست کامل ...

اون دونفر کمای کامل و چند روزه داشتن میگفتن خدا هست بهشت و جهنم هست ولی چیزی که تو زندگی پس از زندگی میگن اصلا و ابدا نیست

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

اون دونفر کمای کامل و چند روزه داشتن میگفتن خدا هست بهشت و جهنم هست ولی چیزی که تو زندگی پس از زندگی ...

نمیدونم راستش تنها چیزی که اطمینان دارم اینه که قطعا تجربه‌ی هرکسی منحصر به فرد خودشه

ان‌شاالله تجربه همه خوب باشه

۹۰ درصد هم حق الناسه

تنها بودم بیدار شدم افتادممتوجه شدم ولی بدنم نیمه فلج بودکشون کشون در خونه رو باز کردم زنگ زدم اورژا ...

دشتگاه زدن؟؟

یه خانومی احیا شد جای چنگ رو قفسه سینش بود 

اون دستگاه شوک زدن بهش جاش سوخت

چی نیست توضیح بده؟؟

حرفای اعتقادی ممنوعه تعلیق میشم 

راسی یادم اومد یه پسر نوجوان دیگه هم از اقوام بود و تصادف کرده بود و تو کما بود ، اون هم چیزای متفاوت از برنامه ی زندگی پس از زندگی میگفت

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

چی نیست توضیح بده؟؟

یه حس دوگانگی عجیبی دارم از اونموقع تالا

خییییلی دلم میخواد بمیرم و زنده بشم یا یه کمای چند روزه... بفهمم حقیقت چیه

یه حس دوگانگی عجیبی دارم از اونموقع تالاخییییلی دلم میخواد بمیرم و زنده بشم یا یه کمای چند روزه... ب ...

الهی همیشه زنده باشی عزیزم

حق الناس

نماز خوندن 

همین دو تا میبره به عرش

الهی همیشه زنده باشی عزیزمحق الناسنماز خوندن همین دو تا میبره به عرش

مرسی عزیزم همچنین شما