تارا۰۲۱ مدیر عضویت: 1397/02/19 تعداد پست: 636 عنوان احیا شدم | مشاهده متن کامل بحث + 1497 بازدید | 67 پست دچار گاز گرفتگی شدماحیا شدم برگشتممواظب باشید تو فصل سرما یارب از هرچه خطا رفت هزار استغفار 1403/09/20 | 23:51 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تارا۰۲۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/02/19 تعداد پست: 636 سومین نفری که میگی چیزایی که تو زندگی پس از زندگی میگن رو ندیدی..... من خیلی کم بود مدتش سریع برگشتم به بدن ولی بیهوش بودم شاید بخاطر بیهوشی بود و فقط یک دقیقه ایست کامل داشتم یارب از هرچه خطا رفت هزار استغفار
تارا۰۲۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/02/19 تعداد پست: 636 قربونت برم من نماز شکر خوندم شماهم بخونید حتما🤍🤍🤍 یارب از هرچه خطا رفت هزار استغفار
مایسا403 عضویت: 1403/06/12 تعداد پست: 8934 من خیلی کم بود مدتش سریع برگشتم به بدن ولی بیهوش بودم شاید بخاطر بیهوشی بود و فقط یک دقیقه ایست کامل ... اون دونفر کمای کامل و چند روزه داشتن میگفتن خدا هست بهشت و جهنم هست ولی چیزی که تو زندگی پس از زندگی میگن اصلا و ابدا نیست نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲
تارا۰۲۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/02/19 تعداد پست: 636 اون دونفر کمای کامل و چند روزه داشتن میگفتن خدا هست بهشت و جهنم هست ولی چیزی که تو زندگی پس از زندگی ... نمیدونم راستش تنها چیزی که اطمینان دارم اینه که قطعا تجربهی هرکسی منحصر به فرد خودشهانشاالله تجربه همه خوب باشه۹۰ درصد هم حق الناسه یارب از هرچه خطا رفت هزار استغفار
شکلاتمونخوری عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 6037 تنها بودم بیدار شدم افتادممتوجه شدم ولی بدنم نیمه فلج بودکشون کشون در خونه رو باز کردم زنگ زدم اورژا ... دشتگاه زدن؟؟یه خانومی احیا شد جای چنگ رو قفسه سینش بود اون دستگاه شوک زدن بهش جاش سوخت
مادرموبلوند عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 4707 اون دونفر کمای کامل و چند روزه داشتن میگفتن خدا هست بهشت و جهنم هست ولی چیزی که تو زندگی پس از زندگی ... چی نیست توضیح بده؟؟
تارا۰۲۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/02/19 تعداد پست: 636 دشتگاه زدن؟؟یه خانومی احیا شد جای چنگ رو قفسه سینش بود اون دستگاه شوک زدن بهش جاش سوخت نه با دست پرنسل اورژانس و ماسک اکسیژن یارب از هرچه خطا رفت هزار استغفار
شکلاتمونخوری عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 6037 شانس اوردی وگرنه الان جای دستگاه رو بدنت میموند و میسوخت
تارا۰۲۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/02/19 تعداد پست: 636 شانس اوردی وگرنه الان جای دستگاه رو بدنت میموند و میسوخت آره🤕 یارب از هرچه خطا رفت هزار استغفار
مایسا403 عضویت: 1403/06/12 تعداد پست: 8934 چی نیست توضیح بده؟؟ حرفای اعتقادی ممنوعه تعلیق میشم راسی یادم اومد یه پسر نوجوان دیگه هم از اقوام بود و تصادف کرده بود و تو کما بود ، اون هم چیزای متفاوت از برنامه ی زندگی پس از زندگی میگفت نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲
تارا۰۲۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/02/19 تعداد پست: 636 شانس اوردی وگرنه الان جای دستگاه رو بدنت میموند و میسوخت خدا رحم کردم قربان کرمش❤️ یارب از هرچه خطا رفت هزار استغفار
مایسا403 عضویت: 1403/06/12 تعداد پست: 8934 چی نیست توضیح بده؟؟ یه حس دوگانگی عجیبی دارم از اونموقع تالاخییییلی دلم میخواد بمیرم و زنده بشم یا یه کمای چند روزه... بفهمم حقیقت چیه نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲
تارا۰۲۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/02/19 تعداد پست: 636 یه حس دوگانگی عجیبی دارم از اونموقع تالاخییییلی دلم میخواد بمیرم و زنده بشم یا یه کمای چند روزه... ب ... الهی همیشه زنده باشی عزیزمحق الناسنماز خوندن همین دو تا میبره به عرش یارب از هرچه خطا رفت هزار استغفار
مادرموبلوند عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 4707 حرفای اعتقادی ممنوعه تعلیق میشم راسی یادم اومد یه پسر نوجوان دیگه هم از اقوام بود و تصادف کرده بود و ... تاپیک آخرم و ببین هیچ مشکلی نداره بهم بگو
مایسا403 عضویت: 1403/06/12 تعداد پست: 8934 الهی همیشه زنده باشی عزیزمحق الناسنماز خوندن همین دو تا میبره به عرش مرسی عزیزم همچنین شما نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲