2777
2789
عنوان

کوتاهی مو

62 بازدید | 8 پست

بچه ها به نظرتون موهام رو کوتاه کنم؟

تا حالا موهام خیلی بلند نشده الانم تا وسط کمرمه

حالا مامانم بهم میگه کوتاه کنم، خودمم بی حوصله م نمیدونم چیکار کنم

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

منم موهام تا کمرم بود مصری زدم عالی شد جلوی موهامم چتری خیلی هم راضی ام

عزیزم به سلامتی

واقعیتش الان نمیخوام چتری بزنم به یه دلیل کاملا مسخره😂

به نظرت چه مدلی کوتاه کنم؟

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم به سلامتیواقعیتش الان نمیخوام چتری بزنم به یه دلیل کاملا مسخره😂به نظرت چه مدلی کوتاه کنم؟

بزن توی اینترنت مدل های کوتاهی روببین خودت ببین به نظرت کدوم به صورتت میاد من مصری زدم کلا مصری خیلی به نظرم قشنگه توی مدل های کوتاهی 

بزن توی اینترنت مدل های کوتاهی روببین خودت ببین به نظرت کدوم به صورتت میاد من مصری زدم کلا مصری خیلی ...

اره منم مصری دوست دارم

مرسی عزیزم ممنونم ازت🌸🌸

منم دلم میخاد کوتاه کنم ولی نمیدونم چه مدلی

من خیلی دلم نمیخواد کوتاه کنم به شخصه

من خیلی دلم نمیخواد کوتاه کنم به شخصه

من موهام میریزه و حوصلمو هم سربرده فقط حیف که عروسی دوستم نزدیکه دودلم که کوتاه کنم یا ن 

ولی مدل قشنگ پیدا کنم میزنم 

تنوع میشه اگه دوس نداری کوتاه نکن 

« قرن ها بعد اگر قبرِ مرا نبش کنندکفنی نیست، تنی نیست، ولی بوی تو هست »