2777
2789
عنوان

شوهرم

184 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها خوبید‌

مشکل من نامرد بودن شوهرمه .من خیلی از دست مادرشوهرم اینا ناراحتم و ولی هر چند کلامی چند چیز بیان کنم شوهرم همش طرف اوناست و با اوناست و همش میگه تو بد بینی و بد دل

من خیلی به مادر شوهرم و خواهرشوهرم این اواخر زنگ میزدم ولی اونا اصلا یک بارم زنگ‌نمیزنن حال منو بگیرن حتی الان که هفته هاست زنگ نزدم 

از اونور دخل و خرجمون یکیه گوشت نداشتیم گوشت گرفته بودن به ما نداد و داد خواهر خودش یا همون خاله شوهرم 

من هر مشکلی باشه باید طلا بفروشم یا عذاب بکشم و اما ۲تا جاریمو کامل ساپورت میکنه این اواخر من پول دارو نداشتم برای بچه اون الکی مریض بود گوسفند زد زمین ۱۴ ملیون

خواهر شوهرم یک دبه ۲۰ کیلویی رب انار داره 

۲ سال داره به من میگه (اونم خودش و نه من)من میخوام برات رب انار بیارم

اما اونسری دیدم برای جاریم برده که هی الکی میگه ازش بدمون میاد 

خب آیا من حق ندارم؟شوهرم همه اینا میبینه و میبینه من فقط تو سختی بدردش میخورم اما باز میگه تو اشتباه میکنی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر درد دلمون یکیه. بعد از چهار ماه که بچم از دستم رفت هنوز خواهراش نیومدند دیدنم تازه گله که میکنم میگه از ترس تو که میاند و گله میکنی و دعوا میشه نمیاند.

پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.

چقدر درد دلمون یکیه. بعد از چهار ماه که بچم از دستم رفت هنوز خواهراش نیومدند دیدنم تازه گله که میکنم ...

من دیگه از شوهرم‌متنفرم 

دلم میخواد بزنم زیر گوشش 

همه طلاهای من به خاطر اشتباهاتش از بین رفت 

هر چند اینا بیخیال...مهم عمر و جوانی و آرزوهایی بود که رفت...راستی منم بچم تیر سقط شد...تنها ارزوم‌تو دنیا وجودش بود‌...زیادی دوستش داشتم خدا ازم گرفتش...عادت داره هر چیزی که بخوامو بگیره ...

من دیگه از شوهرم‌متنفرم دلم میخواد بزنم زیر گوشش همه طلاهای من به خاطر اشتباهاتش از بین رفت هر چند ا ...

مال من مرداد بود ولی سقط نشد یه روز قبل از دنیا اومدن تو دلم خفه شد.😭بهش میگن مرده زایی.

پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.

مال من مرداد بود ولی سقط نشد یه روز قبل از دنیا اومدن تو دلم خفه شد.😭بهش میگن مرده زایی.

وایی عزیزم خیلی سخته بجه من ۳ ماهش بود که رفت...

جالب میدونی چیه؟روزی که من آخرین جواب گرفتم که باید کورتاژ بشم اون داشت با مادرش درمورد شیر سماور که تمیز کرده حرف میزد

من دیگه از شوهرم‌متنفرم دلم میخواد بزنم زیر گوشش همه طلاهای من به خاطر اشتباهاتش از بین رفت هر چند ا ...

خیلی سخته.دیگه من خودم کشیدم نازه مال دردناکتره ولی ناشکری نکن .انشالله ذخیره آخرتمونند.

ولی کاش میزاشتند فقط داغ دار بچم باشم.

میدونی زیاد که تحویلشون گرفتی و زنگ زدی فکر کردن یه خبریه ازشون فاصله بگیر اعصابت هم راحت تر هست

دلم میخواد زنگ بزنم بگم مشکلتون با من چیه

در ضمن حالم از شوهرم بهم میخوره دیگه مادیات هم برام مهم نیست

خیلی سخته.دیگه من خودم کشیدم نازه مال دردناکتره ولی ناشکری نکن .انشالله ذخیره آخرتمونند.ولی کاش میزا ...

چرا چی کردن مگ

آخرت که اگر وجود داشته باشه خدا خودش باید بیاد بع من جواب پس بده

بعدم اگه زنگ زدی میگن ما که با تو مشکلی نداریم میرن میذارن کف دست شوهرت اونم طبق معمول میگه از بد بینیت هست دیدی گفتم اینا باهات مشکلی ندارن 

من این روزا رو گذروندم خیلی بد ی مرد خودشو ب زنه ب اون راه 😐