2777
2789
عنوان

شفا گرفتن

188 بازدید | 21 پست

اگر تجربه ای از خودتون یا اطرافیانتوت داشتید راجع به شفاعت کردن ائمه و شفا گرفتن بیمار دیدین با چشم خودتون یا اطرافیانتون اگر دوست داشتید بنویسید من هرچندوقت یکبار این تاپیک رو میزارم صرفا جهت حفظ روحیه و انگیزه کسایی که این تاپیک رو میخونن

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من خیلی التماس کردم ولی هیچ جوابی نگرفتم

ناامید نشید من میگم اگر حاجتتون سلامتی هست به زور بخواین از اما عصر و حاضرمون چون سلامتی به صلاح همه اس عقل محدود من این رو میگه🥲🫂🩵

من واس ابروهام ک ریزش داره خیلی نذر کردم 

نگید چیز خاصی نیس من خیلی دوسشون دارم ارزوم شده خوب بشه و دیگ نریزه

آقایون چتونه هی درخواست میدید؟؟؟ اگر حتی یه مرد توی این کره خاکی باشه و اونم تویی باشی ک توی نی نی سایتی بازم هیچ کدوم از ما خانوما درخواستتو قبول نمیکنیم خودتو پاره نکن 🦦ببینم خوشبختی تو؟؟! یه چی که حالتو خوش کنه داری؟

چرا باید به زور بخوایم؟ چرا نمیده؟

من هم یکسری چیزارو نمیدونم،اما شاید میخوان مارو امتحان کنن صبر و تحملمون رو ولی ی چیزی که روی خودم خیلی موثر بود بهتون پیشنهاد میکنم اینه که هرشب ۱۰ دقیقه اگر تونستید با امام زمان تو دلتون صحبت کنید یا براش نامه بنویسید هرشب خیلی باعث میشه احساس کنید یکی حواسش بهتون هست

ناامید نشید من میگم اگر حاجتتون سلامتی هست به زور بخواین از اما عصر و حاضرمون چون سلامتی به صلاح همه ...

به زور چجوری بخوام مگه من زورم میرسه اون که سلامتیشو میخواسم بعد کلی زجر جلو چشمام پرپر شد😢 تازه خودش چقدر امام زمان و خدا رو دوست داشت عاشقشون بود خیلی باور داشت بهشون ولی اصلا محلش نذاشتن 

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
من واس ابروهام ک ریزش داره خیلی نذر کردم نگید چیز خاصی نیس من خیلی دوسشون دارم ارزوم شده خوب بشه و د ...

روغن تراپی موضعی هم انجام بدین میتونه موثر باشه🥹🩵

روغن تراپی موضعی هم انجام بدین میتونه موثر باشه🥹🩵

دو ساله همه کاری کردم نشد 

آقایون چتونه هی درخواست میدید؟؟؟ اگر حتی یه مرد توی این کره خاکی باشه و اونم تویی باشی ک توی نی نی سایتی بازم هیچ کدوم از ما خانوما درخواستتو قبول نمیکنیم خودتو پاره نکن 🦦ببینم خوشبختی تو؟؟! یه چی که حالتو خوش کنه داری؟

من دوساله دارم التماس خدا میکنم که پسر کوچولو وخوشگل منو شفا بده اما فعلا خدا سکوت کرده ،امیدوارم حا ...

انشالله که همین ایام فاطمیه که گذشته خود حضرت زهرا واسطه بشه برای پسرتون🩵🫂خواهش میکنم ناامید نشید از امام زمان بخواین هرشب

انشالله که همین ایام فاطمیه که گذشته خود حضرت زهرا واسطه بشه برای پسرتون🩵🫂خواهش میکنم ناامید نشید ...

نا امید که نمیشم چون برای بیماری پسرم هیچ درمانی نیست فقط ی ژن درمانی تازه کشف شده امریکا که ۲۰۰ میلیارده فقط خدا میتونه این گره باز کنه اونم اگر بخواد خودش

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز