2777
2789
اگه ازاول کم بوده مهم نیس من ابجیم همش 3روزمیشدوکم  ولی منی که زیادبودمویهویی کمشدم هم حجم وهم ...

اره ازمنم همین چهارروز اما خیلی کمترشده نسبت ب قبلنا حجمش

أَمَّنْ یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ
خودمم فکر میکنم زود بوده و استرسم از اینه که منم این موضوعو از مادرم به ارث ببرم

توخانواده هایی که ارثی هستاین اتفاق ممکنه بیفته برابقیه ولی دلیل نمیشه حتمی باشه دلتوباونراه نده ان شاالله که نیس 

وخدایی که بشدت کافیست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

راستی فری جان هم ازکمخونی هم ازفریتین پایین همون ذخیره اهن بدن میتونه باشه  منتهامال من ایناهم ...

خداکنه خیلی فکرم مشغوله واسه بارداری ،اگه باردارنشم اوضاع زندگیم شاید بهم بریزه همیشه ی ترس همراهمه،

خدا جونم....تو این شب تاریک دارم صدات میزنم....فقط یه لحظه نظر کن.....

خودت حاجت دلمونو میدونی...دیگه ما چی بگیم ....

پس لطفتو از من  و خانمایی که اینجا همدرد منن دریغ نکن..

مهر اجابت بزن رو حاجتمون

😢😢😢😢

در دوره ای که ازآن 
راستی فری جان هم ازکمخونی هم ازفریتین پایین همون ذخیره اهن بدن میتونه باشه  منتهامال من ایناهم ...

اره من تو‌ازمایشام همش کم خونی نشون میده 

خداکنه خیلی فکرم مشغوله واسه بارداری ،اگه باردارنشم اوضاع زندگیم شاید بهم بریزه همیشه ی ترس همراهمه،

ندیگه خیالت راحت اخه من قبلنایماه پریودنشدم رفتم ازدادم دیدم فریتین بدنم شده 10

داشتم میمیردم کلی داروخوردم اومدبالاپریودمم دوباره شروع شددکتربهم گفته بودوقتی بدنت اهنش کمه ذخیرشم کمه چجوریی میخوای پریودبشی راستم میگفت بافیفول اینادرس شد

وخدایی که بشدت کافیست
ندیگه خیالت راحت اخه من قبلنایماه پریودنشدم رفتم ازدادم دیدم فریتین بدنم شده 10 داشتم میمیردم کلی د ...

ان شالله برام دعا کنین ک خدا زودتر حاجتمو براورده کنه ،حتما دوباره این ازمایش ک گفتین و انجام میدم ،ازمنم منظم فقط همین حجم کمش منو ترسوند

ان شالله برام دعا کنین ک خدا زودتر حاجتمو براورده کنه ،حتما دوباره این ازمایش ک گفتین و انجام میدم ، ...

دکترازمایش روحتمابزو

ولی بهت قول میدم تومشکلت ازکمخونیته 

چون تجربشودارم یدوستمم همین مشکلوداشت 

وخدایی که بشدت کافیست
اره متاسفانه تازه من که ازدکترقبلیم میپرسیدم ومیگفتم ناراحتم نکنه یاءسگیه میگفت خوب بهترزیادمپریودبش ...

وااااااا چقدر احمق بوده اتفاقا پریود برا زن خوبه 

امیدوارم مردم به طب سنتی رو بیارن 

هر مشکلی داشتین بزنین تو نت دکتر خیراندیش

میشه واسه براورده شدن حاجت من یه صلوات بفرستین؟......ممنون
وااااااا چقدر احمق بوده اتفاقا پریود برا زن خوبه  امیدوارم مردم به طب سنتی رو بیارن  هر ...

شانس منه دیگه 

هردکتری رفتم تاحالانشده بدردم بخورن هیچکدومشون اهمیت نمیدن 

تعریف دکترخیراندیش روشنیدم حتماپرس جومیکنم ممنون ازراهنمایبت

وخدایی که بشدت کافیست
شانس منه دیگه  هردکتری رفتم تاحالانشده بدردم بخورن هیچکدومشون اهمیت نمیدن  تعریف دکترخیر ...

سر یه کیست ساده منو به چه جاهایی نکشوندن... اولا قرص اسپیرونولاکتون.  و یاسمین واسم کمپکاری تیرویید اورد که الان می بینیم ملت همه کم کاری گرفتن بعد از نه ماه مصرف بدنم باز بهش واکنش نشون داد سنگ صفرا زدم اونم عمل کردم.  خوب هم نشد اخرش نزدیک بود کیستم عمل کنم که با خیر اندیش و طب سنتی اشنا شدم.  ببین سر یه کیست ساده چه بلایی سرم اوردن حالا اگه کسی واقعا مشکل جدی داشته باشه که بیچاره اش میکنن

سر یه کیست ساده منو به چه جاهایی نکشوندن... اولا قرص اسپیرونولاکتون.  و یاسمین واسم کمپکاری تیر ...

بچشم پول میبینن مریضوبی انصاف شدن 

من سینه هام فیبروکیستیک بادردزیاده هرچی میگم بهم قرص هورمونی نده نمیتونم بخورم بازداد

من خیلی دقت میکنم اصلاگوش نمیدن فقط منتظرمریض بعرین 

تاحالاپیش دکترزنانی که مردباشه نرفتم حجالت میکشم ولی میخوام دلوبزنم به دریاوبرم بنظرم دکترای مردبهترن حداقل برای مشکلات دیگم که اینجوریوده 

اخه ادم به کی بگه دارم بهش میگم میخوام بارداربشم بدون اینکه یه ازبنویسه برام داشت بهم گفت که برم کدوم بیمارستان خصوصی پیشش😕😕😕

وخدایی که بشدت کافیست
دکترازمایش روحتمابزو ولی بهت قول میدم تومشکلت ازکمخونیته  چون تجربشودارم یدوستمم همین مشکلودا ...

ممنونم ازت عزیزم 

بچشم پول میبینن مریضوبی انصاف شدن  من سینه هام فیبروکیستیک بادردزیاده هرچی میگم بهم قرص هورمون ...

کیست سینه به خاطر استفاده از ژیلته.  واجبی زرنیخ دار استفاده کن و تباشیر بخور اینم طرز مصرفش هست تو نت 

کلا نری دکتر بهتره همه مثل همن ادمو به چشم اسکناس می بینن

کیست سینه به خاطر استفاده از ژیلته.  واجبی زرنیخ دار استفاده کن و تباشیر بخور اینم طرز مصرفش هس ...

باشه میزنم ببینم چین اینا

دکتربراسینه رفتم بیمارستان خاتم کلینیک پستان پیش دکترضییایی باورت نمیشه کل معایتش 3ثانیه بودفقط نگام گردگفت فیبروکیستیک گفتم دارویی چیزی ویتامینeیکم دردش بیفته دارم میمیرم گفت اعتقادندارم گفتم پرولاکتینم 10اابلاس ممکنه بخاطراون هم باشه این درداگفت من به پرولاکتین هیچ اعتقادی ندارم ازمایشش یه ارمایش بیخودیه

گفتمبرابچه دارشدن گفت خوب که چی 

گفتم  چندوقت یباربیام ویزیت وسونوعین ماست منونگاه کرداینقدردلم اراون ویزیتی که بهش دادم سوخت 

دوتاراهنمایی منونکرداخه یکم من اروم بشم فقط همین یه جمله من اعتقادندارم سرزبونش بود

الان دربدردنبال یه دکترم براسینم همش احساس میکنم یقسمتش سفته وفرقداره اونم اکثراخوباش تلفن جواب نمیدن 😕

وخدایی که بشدت کافیست
2790
2778
2791
2779
2792