2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اخه یجایی خونده بودم که تخمدان تویاءسگی زودرس کوچکتروتوتنبلی تخمدان بزرگترمیشه  حالاراست ودروغ ...

من‌وضعیت تخمدانام نرماله امانمیدونم چرا حامله نمیشم ،منم مثل شمام حجم خون پریودیم کمه روز چهارم فقط لک میبینم 

أَمَّنْ یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ
اره متاسفانه تازه من که ازدکترقبلیم میپرسیدم ومیگفتم ناراحتم نکنه یاءسگیه میگفت خوب بهترزیادمپریودبش ...

منم وقتی به دکتر گفتم روز سوم لک میبینم و روز چهارم پاک پاکم....گفت نگران نباش...مسیله مهمی نیست....

ولی خدا میدونه که چقدر مضطربم....

در دوره ای که ازآن 

مال منکه شده بوددوروزرفتم ورزش زیادشدبعدباردارشدم برین ورزش

خدایامرسی بابته شوهره خوبه ودخترعزیزم خیلی دوستت دارم ...برای زندگی بهترم میشه بی زحمت صلوات بفرستین ممنون دوستان خوبم  
منم وقتی به دکتر گفتم روز سوم لک میبینم و روز چهارم پاک پاکم....گفت نگران نباش...مسیله مهمی نیست.... ...

برامن ک گفت از کم خونیته حجم کم پریودیم

أَمَّنْ یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ
من‌وضعیت تخمدانام نرماله امانمیدونم چرا حامله نمیشم ،منم مثل شمام حجم خون پریودیم کمه روز چهارم فقط ...

اگه ازاول کم بوده مهم نیس من ابجیم همش 3روزمیشدوکم 

ولی منی که زیادبودمویهویی کمشدم هم حجم وهم روزبایدبگردم دنبال علت

اینجودیم میفهمن که یسری ازمایشات هورمونی روزوزسوم پریودمیدی من همرودادم بجزتست ذخبره تخمدان همونAHM

ولی باتوجه باون قبلیادکتدمیگفت نیس

ولی یدکتدم گفت ازمایشگاهت که رفتی زیادجای جالیی نیس احتمالاخطاشبالاس ازشانس بدمن دیگم حرات ندارم برم یجادیگه میترسم روحیموببازم اخه نی نی میخوام 

وخدایی که بشدت کافیست
برامن ک گفت از کم خونیته حجم کم پریودیم

راستی فری جان هم ازکمخونی هم ازفریتین پایین همون ذخیره اهن بدن میتونه باشه 

منتهامال من ایناهمش نرماله

اگه بهتون گفت ازکمخکنیه پس نگران نباش ارهمونه

وخدایی که بشدت کافیست
خانمی منتظر فرزند اولی؟؟؟؟

نه عزیزم پسرم 5سالشه 

برادومی تواقدامم 

هیچ مشکلی نداشتم من فقط چندسالیه که خیلی استرس وناراحتی غصه خوردم همش احساس میکنم سراونه بخاطزمریضی بابام 

وخدایی که بشدت کافیست
2790
2778
2791
2779
2792