2777
2789
عنوان

میخوام جداشم

222 بازدید | 20 پست

شما حق میدید؟

هشت ماهه عقدیم سر چیزای الکی از اول بحث و دعوا شروع شد مثلا اولیش این بود من از کنکور برگشته بودم گفت بریم بیرون گفتم باشه رفتیم نیم ساعتی بودیم بهشت رضا گفتم خب بریم دیگ این کجاش حرف بدیه یهو پاشد گفت بریم تو ماشین ویراژ میداد بین ماشینا تو جاده تو چرا گفتی بریم حتما از با من بودن خوشت نمیاد منم گریم گرفت و بماند اصلا آدم منطقی و با درکی نیست سر کوچکترین مسائل دوست داره بحث راه بندازه یبار من خسته بودم رفته بودیم جایی صبحش شب خونشون بودیم یهو پاشد گفت حاضر شو برسونمت تا حالا چند بار این اتفاق افتاده یبار پریود بودم نصف شب نشستم یهو گفت تیر که نخوردی چرا نمیخوابی پاشد حاضر سه بره از خونمون نزاشتم🤦‍♀️

انقد کاراش زیاده نمی‌دونم کدومو بگم هی فکر میکردم بگذره بهتر میشه ولی بدتر شد هی مامانم گفت سخت نگیر بهتر میشه تا جایی که ایندفعه دیگ خودشون راضی شدن از همون اولم فکر میکردم خاصه ولی الان مطمئنم دیوونس خودش می‌گفت چند سال پیش سرمو میکوبوندم به دیوار چند بار تا حالا تو ماشین کوبونده به فرمون چ داشبورد و سرم داد کشیده دیگ نمیتونم تحمل کنم تا دیشب که لباسامو پرت کرد جلوم گفت پاشو برسونمت بعدم سرم داد زد سر اینکه صدا خروپف مامانش بود من گفتم صدا چیه اصلا هم شبیه آدم نبود انگار صدا جیغ یه جونوره اینو گفتم گفت تو به مامانم توهین کردی گفتم من از فصد نگفتم ببخشید حالم ازش بهم میخوره مطمئنم مشکل روانی داره یبار تو بله برون یکی از اقوامشون گفت ایشالله از انتخابات پشیمون نشی..

مامانم دیشب زنگ زد گفت یعنی تو مردی که نصف شب با چشم گریون میاریش یه خانوادرو را به راه میکنی خجالت نمی‌کشی اونم گفت شما خجالت بکشین بهش شعور یاد ندادین مامانم جلو خودشو گرفت بابام گفت این الان اینجوریه فردا چی میخاد بشه

خاطراتم ازش زیاده مهربونیاشم زیاد بود بنظرتون فراموش میکنم ؟؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اره  سخته زمان میبره ولی میگذره .دوران عقد فقط برای عشق و حال نبست برای شناخت بیشتره.پس خدارو شکر زودتر شناختیش

و خدایی که در این نزدیکی ست...لای این شب بوها....پای آن کاج بلند..روی آگاهی آب ...روی قانون گیاه

اگر واقعا عصبيه و روانيه و باعث حال بدت ميشه و خوشيهاتو نابود كرده و همش غصه توي دلتو مهربونياشم دوزار نمي ارزه يه فكر اساسي براي زندگيت بكن 

💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜

عزیزم ببخشید اینجور مردا یک زن جدی میخوان کع افسارشون بگیر  موقعی که الکی قهر میکنه  یا میرسونت خونتون نصف شب عزیزم به خودت ارزش قائل باش و دیگه پاتو خونشون نزارو بزار برلی اشتی پا پیش بزاره خلاصه یکم جدی رفتار کن 

برای لذت بردن از زندگی،درآسمان خودت پروازکن 🫧🫧🫧

وقتي بري زير يه سقف فقط آرامش به دردت ميخوره  مردايي هستن كه رنشون رو سير كتك ميزنن بعدم ميرن براشون طلا ميخرن و معذرت خواهي ميكنن به نظرت اين مهربوني ارزشي داره بعد از اون وحشيگري؟ 

💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜

چه عاقلی ک به موقع فهمیدی

چه روانی ایه

واقها فکر کردید انقدر خفن و قشنگید که ما عکستونو از پروف کپی کنیم؟؟؟؟؟ پروف خودمم کپی نکن چیه دیگه؟؟؟ یعنی انقدر خودتو زیبا و هالیوودی فرض کردی ک ما کپی کنیم بذاریم پروفایل خودمون؟؟؟؟؟جل الخالق😶😶😶دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲.......