2777
2789
عنوان

خیلی کثیفم

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 20 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چندسالته ؟ یعنی هرکی لاغر زشته میشه عکس بزاری

۳۰ گلم ...لاغری ینی زشتی دیگ ..بله 

سلام دوستان .منم مثل خیلی دخترای مجرد بللای ۳۰ نا امید بودم ولی ب لطف چله های ک برداشتم واسم معجزه شد ..ی اقای ک همه چی تموم نصیبم شد ....چله سوره تکویر برداشتم هدیه کردم ب شهید عبدالحمید حسینی..زیارت عاشورا ام میخوندم وقت کردنی هر دعای ک میخوندم از طرف شهید هریه میکردم ب امام زمان ...الان داداشام حسودی میکنن میخوان ب زور جدام کنن توروخدا برام حمد بخونید راضی بشن زود برم سر خونه زندگیم عروسی نمیخوام مشهد میرم ..پدر ندارم عروسی بگیره برام 😭💔

عکس نمیزاری ؟ نه اینجوری نگو زشت نیستی .متاهلی ؟

بیا خصوصی بفرستم ..اینجا نمیتونم‌...ن عزیزم مجردم .

سلام دوستان .منم مثل خیلی دخترای مجرد بللای ۳۰ نا امید بودم ولی ب لطف چله های ک برداشتم واسم معجزه شد ..ی اقای ک همه چی تموم نصیبم شد ....چله سوره تکویر برداشتم هدیه کردم ب شهید عبدالحمید حسینی..زیارت عاشورا ام میخوندم وقت کردنی هر دعای ک میخوندم از طرف شهید هریه میکردم ب امام زمان ...الان داداشام حسودی میکنن میخوان ب زور جدام کنن توروخدا برام حمد بخونید راضی بشن زود برم سر خونه زندگیم عروسی نمیخوام مشهد میرم ..پدر ندارم عروسی بگیره برام 😭💔