2777
2789
عنوان

تنهای سفررفتن شوهرم

614 بازدید | 74 پست

سلام خانوماشوهرم میخادبادوستاش خودشون باماشین خودشون دوروزبرن کویرمرنجاب من خیلی خوب ازکویرنشبنیدم ولی بیشترازکسایی که باتورمیرن بدگفتن ولی شوهرم بادوستاش میره.دلم راضی نیست ولی میگه میخام برم ببینم چجوریه بعدتوروهم میبرم.من دوتابچه کوچیک دارم .کسی رفته اونجاوضعیتش چجوریه.ایناباماشین خودشون وبدون تورمیرن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم هرچقدر حساس باشی بدتره 

کل سال کار میکنن، دو روز بزار مال خودش باشه، اگه اعتماد داری ودوستاش اهل دود ودم وهرز پریدن نیستن  فکرت رو مشغول نکن 

بعد که اومد شما هم شرایط داشتی بچه ها رو بزار پیشش یه روزی برو برای خودت 

تور کویر در اینستا دیدم با خارج فرقی نداشت 

ولی موندم چه لذتی داره که میرن 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

بیین کویر اونقدر خوشگلع و ادمو جذب میکنه که بنظر من کسی که تو اینجا میره سراغ کثافت کاری ها واقعااا بی لیاقته 

کثافت کاری همه جا هست ولیی کویر و هیچ حا نمیشه پیداش کرد🥲

من یه عشقق کویررررمممم

بیین عزیزم اونی که بخواد اشتباه کنه تو همین خونه خودشم اشتباه میکنه ربطی به شمال و جنوبم نداره 

کویرم دیسکو نیست که 

اینقدر که بد میگن واقعا بد نیست 

بستگی به ادمش داره 

آره منم دوس ندارم بره ولی باتورنمیرنا

باتور نمیرن ولی آدم های علاف زیادن اونجا 

من باشم نمی‌ذارم شوهرم بره 

اصلا چه معنی میده مرد متأهل بره چند روز سفر بدون خانواده 

همسر خودم بخاطر شغلش از من دور هست می‌دونم که شغلش باعث شده 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»