سلام ب همگی من ی دختر معمولی از خانواده معمولیم ولی ی چیزی ک این وسط تموم عمر ذهنمو ب خودش درگیر کرده دستامه از بچگیم هر دستم سه تا انگشت کرده و کسی هم نبود ه توی اقوامم ک اینجوری باشه👩🏼🦯 نگاهای مردم خیلی متعجب و ناراحت کنندس اما خودمم خیلی دوس دارم بدونم چرا ایطوری شدم:)
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
یه دوستی داشتم یه دستش کلا انگشت نداشت مادر زادی اوایل تو بچگی اذیت میشد ولی از وقتی رفت دانشگاه وازدواج کرده مهم نیس براش بنظرم اون هیچ از زیباییش کم نکرده
عموم جانبازع ویه دستش از مچ قطه باهاش کلی زندگی میکنه تازه خیلیم سر شناسه تو شهرمون
من ۶ تا انگشتی دیدم یه دوستی داشتم یه دستش کلا انگشت نداشت مادر زادی اوایل تو بچگی اذیت میشد ولی از ...
حالا اون جانباز ک جایخود داره ولی من فرق مکنم ی بچه عادیم اما دستام همیشه باعث میشه ک ذهنم درگیر بشه چرا چرا چرا چرا اخه انگشتامم ناهنجاری نداره ی نظم و ترتیب خاصی داره برا همون فقط مخام بدونم چرا؟! من چ فرقی داشتم و دارم با بقیه