2777
2789

ویروس مزخرف جدید و بدبختی جدید 

یک ماهه درگیرشم جون تو تنم نموند هنوزم سرفه امونمو بریده

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ویروس مزخرف جدید و بدبختی جدید یک ماهه درگیرشم جون تو تنم نموند هنوزم سرفه امونمو بریده

من از دیروز درگیرم 

سرفم کمه ولی همون کم هم باعث شده وقتی سرفه میکنم حس میکنم گلوم زخمه وپر ازخونه

منم سرماخوردم انگار کتک خوردم همه جام درد میکنه پریودمم نشدم دارم میمیرم

وای بدن دردش خیلی مزخرفه خیلی 

نای حرف زدن هم ندارم 

شهر ما درمانگاه هاش پره مریضه 

ابن ویروسه کوفتی خیلی مزخرفه تو خونمون همه گرفتن

من امروز بعد از ظهر از حموم در اومدم بعد هوا سرد بود رفتم  بیرون اومدم بعد موهامم خیس بود سردی نشست به بدنم 

برگشتم خونه الان گلوم یه جورییه احساس سرفه خشک و خارش با یکم درد خیلی میترسم کاش مریض نشم 

من از دیروز درگیرم سرفم کمه ولی همون کم هم باعث شده وقتی سرفه میکنم حس میکنم گلوم زخمه وپر ازخونه

حتما دکتر برو شدید بشه دیگه قابل کنترل نیست 

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

من امروز بعد از ظهر از حموم در اومدم بعد هوا سرد بود رفتم بیرون اومدم بعد موهامم خیس بود سردی نشست ...

وای دقیقا همینه من دیروز خیلی عرق کرده بودم تو خونه دراومدم پشت بوم احساس خنکی میکردم 

دو دقه بعد که برگشتم توخونه  احساس خارش تو گلوم رو کردم همونجا فهمیدم ویروس وارد بدنم شده

وای دقیقا همینه من دیروز خیلی عرق کرده بودم تو خونه دراومدم پشت بوم احساس خنکی میکردم دو دقه بعد که ...

وااای نه 😭

میگم من الان فقط همون حسو دارم بقیه علائم سرماخوردگی رو ندارم امکان داره خوب بشه یا فردا خودشو بروز میده ؟

اره قردا حتما میزم

الانم برو استراحت کن خواب حالتو بهتر می‌کنه

وااای نه 😭میگم من الان فقط همون حسو دارم بقیه علائم سرماخوردگی رو ندارم امکان داره خوب بشه یا فردا ...

فردا بروز میده 

برا منم دیروز همینطور مثل شما بود 

امروز بروز داد 

امیدوارم که چیزیت نشه 

خیلی بده🥺🥺