2777
2789
عنوان

دلتون میخواد خونه دار بشین

| مشاهده متن کامل بحث + 98485 بازدید | 80 پست
ممنونم ان شاالله حاجت روا بشی دوست عزیزم

ممنون خانومی....ان شالله شما هم زودی به خونه مورد نظرت برسی...توکل بخدا....واسه خدا مگه کاری داره...پس چیزای یزرگ از خدا بخواین

وقتی خدا وارد شود، معجزه می شود.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من خونه دارم هم خیلی کوچیکه هم طبقه سوم بدون اسانسوره خیلی خسته میشم واقعا برام غیر قابل تحمله برام دعا کن خدا بهم نظر کنه منم به ارامش برسم

آیدا هستم از اشنایی با شما خوشبختم😘😙
عزیزم من خونه دارم هم خیلی کوچیکه هم طبقه سوم بدون اسانسوره خیلی خسته میشم واقعا برام غیر قابل تحمله ...

گفتم ان شالله به خونه مورد نظرت برسی.... یه خونه بزرگ بخری یه جای خوب کیف کنی بس که ویوو عالی باشه...تو دعاها ریزترین خواسته ها رو هم باید گفت...اینکه همه چی عالی باشه و درجه یک حتی کاشی سرامیکا.

خدا قلبتو آروم کنه

وقتی خدا وارد شود، معجزه می شود.
گفتم ان شالله به خونه مورد نظرت برسی.... یه خونه بزرگ بخری یه جای خوب کیف کنی بس که ویوو عالی باشه.. ...

ممنونم عزیزم برای دعاهای قشنگت 

آیدا هستم از اشنایی با شما خوشبختم😘😙
حالا شما میگید سخته بایه بچه تو خونه کوچیک .ولی دل من چی  میگه که وقتی  توی اتاق تو خونه پ ...

عزیزم انشالله هدا بهترینا رو برات رقم بزنه وبه زودی یه خونه بزرگ وخوشگل بخری ومستقل بشی

(چیزچیست) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلمه ایست شگفت انگیز در زبان فارسی که میتواند جایگزین کلماتی دیگر شود.   
انش الله بحق پیامبر مهربانی خودش به شما عیدی بده عزیزم...نا امید نباش.... خونه دار بشی به دل خوشو سل ...

انشالله عزیزدلم خواستاربدست اوردن ارامشم

به نام خدا...نورلین هستم
نماز چهارشنبه آخر ماه صفر دو رکعته هر رکعت چند ایه هفت بار باید بخونی تو نت هست برا خونه خریدن مجربه

عزیزم این نماز رو فقط روز چهارشنبه خوندین یا فرداشم خوندین؟ 

یجا دیدم نوشته دو روز پشت سرهم خونده میشه

سلام عزیزم روزهایی که نمیشه نماز خوند رو چه کنیم آیه رو باید بیدار بشیم بخونیم؟ 

سلام عزیزم

بله

روزهایی که نمیتونید نماز بخونید هم طبق روال همیشه بیدار بشید و این آیه رو بخونید تا چله حفظ بشه

عزیزم تاپیکت رو خوندم گریه ام گرفت 

منم خیلی وقته این ذکر را دارم میگم یه چله گرفتم که هر روز گفتم بقیه وقتا تا یادم بوده گفتم 

امیدوارم ما هم مثل شما به زودی خونه دار بشیم