2777
2789
عنوان

هک اکانت شاد

2257 بازدید | 11 پست

سلام به همگی... 

خانوما دخترم اومده با گریه میگه اکانت شادمو هک کردن، ماجرا از این قراره که دخترم میاد وارد اکانت شادش بشه میبینه خارج شده بعد که وارد میشه میبینه یه چت روی صفحه هست که طرف شماره و ایدیش سیو شده به اسم کمند... فقطم کسی که رو اکانت بوده آخرین نوشته شرفت بلاک مکه (بی مفهوم اصلا متوجه نشدم) و اینکه بلاک هم کرده بود طرف مقابل

البته از اونجایی که من دیدم طرف سن زیادی هم نداشته چون کنار ایدیش ۱۳۹۰ داشت که احتمالا باید سال تولدش باشه... دخترم چت رو پاک کرد شماره طرفم برداشتم ولی همینجوری میگه برام دردسر نشه... نمیدونم اینو چطوری آروم کنم... اصلا نمی‌فهمم کسی تو این مورد کمکی می‌تونه بکنه؟

کاربری دست دونفره...

ببین برو تو تنظیمات حریم شخصی اونجا میزنه چه دستگاهی وصل شده اگه پیدا نکردی اکانتشو پاک کن احتمالا گ ...

اتفاقاً دیدم اسم دستگاه و اینا هم زده بود 

متأسفانه چون طرف انداختش بیرون زیر ۱۰ روز نمیشه حذف اکانت کرد... 

دست کسی نبوده اصلا! اصلا!

کاربری دست دونفره...

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اتفاقاً دیدم اسم دستگاه و اینا هم زده بود متأسفانه چون طرف انداختش بیرون زیر ۱۰ روز نمیشه حذف اکانت ...

اخه اگ طرف هکر باشه چرا باید بیاد تو اکانت یه دختر بچه رو هک کنه؟ چه سودی داره اخه؟ 

اشناست 

شماره طرفو تو شاد وارد میکنی 

ی لحظه اون بالای گوشی موبایلش ظاهر میشه کد 

اخه اگ طرف هکر باشه چرا باید بیاد تو اکانت یه دختر بچه رو هک کنه؟ چه سودی داره اخه؟ اشناست شماره طرف ...

آخه همین برای خودمم سوال شده... امروز طرف اومده بوده رو اکانتش ساعت ۳ و اون زمان هم خونه بودیم گوشی دست هیچکی نبوده... 

و اینکه اکانت شاد آخه؟ 

کاربری دست دونفره...

برو تمام مخاطبا رو پاک کن ک دوباره وصل شد بهشون پیام نده

حالا پاک میکنم... بنظرت پی ماجرا رو بگیرم؟ شماره طرفو برداشتم 

ایدی شادشم که دخترم میگه برداشته

کاربری دست دونفره...

حالا پاک میکنم... بنظرت پی ماجرا رو بگیرم؟ شماره طرفو برداشتم ایدی شادشم که دخترم میگه برداشته

خب اره صد در صد ... 

چون معلوم نیست کیه ممکنه طرف اصلا داره یه کار خلافیو انجام میده معامله ای چیزی میکنه  با اکانت دخترت.... بعد پای شماها گیره 

خب اره صد در صد ... چون معلوم نیست کیه ممکنه طرف اصلا داره یه کار خلافیو انجام میده معامله ای چیزی م ...

مشکل اینه اصلا طرف مشخص بود بچه‌‌ست 

ولی نمیدونم بخدا به شوهرمم بگم شر میشه 

کاربری دست دونفره...

مشکل اینه اصلا طرف مشخص بود بچه‌‌ست ولی نمیدونم بخدا به شوهرمم بگم شر میشه

خب اگه خودتون میگین بچست آشناست طرف 

یه پیام تو خود شاد بذار بگو رفتم پلیس فتا اینا.... ولی خب احتیاط کن