2821
2789
عنوان

شقاق مقعدی

211 بازدید | 19 پست

سلام ببخشید این سوال و اینجا میپرسم من چند روز یبوست شدید داشتم از اون موقع تقریبا حدود نیم سانت حالت مثلا زخمی که خوب شده و گوشت برآمده روش آورده شده چند روز اول درد نداشت ولی الان بعد چند روز یه خورده اون حالت گوشتیش بیشتر شده و سوزش داره یعنی شقاقه یا چی ؟؟😔

راه درمانش چیه؟

بواسیرم اینجوری هست لیزر کن یا قرصشو بگیر بخور منم اینم

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرصش چی هست من چند روز از بس درد دارم نمیتونم بشینم

تو وسایلمه بگردم پیداش کنم اسمشو میفرستم ولی دائمی نیست

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

قرصش چی هست من چند روز از بس درد دارم نمیتونم بشینم

روهمورین

ممنون پیش چه دکتری رفتین من روم نمیشه برم دکتر

داروخونه دکتر بهم داد

2824
2823
2791
2779
2792