سلام دوستان من ماه اول اقدامم ١٧ام بايد پري شم وقتي اين ماه رفتم چكاپ گفت نو اين ماه احتمال بارداري داري ولي امشب به شدت دلمو كمرم گرفته ولي ٥روز تا موعد پري مونده اين درد واسه چيه خيلي ميترسم
من دوماهه اقدام کردم. خیلی دوس دارم زودتر حامله بشم
کلومیفن خوردم این ماه، روز ۱۳ سیکلم دوتا فولی ۱۵ و ۱۷ داشتم و روزای ۱۴ و ۱۶ و ۱۸ پری رابطه داشتم روز ۲۵ سیکل آز دادم بتا صفر بود. ممکنه بره بالا؟ پری هام سی روزه ست یا بارداری منتفی هست
لطفا جواب بدین😰
خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😍😍
من ماه قبل بی بی چکم مثبت شد ولی پری شدم شاید بخاطر کلومیفن باشه بعضی وقتا مثبت کاذب نشون میده
خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😍😍
بعضی وقتا سمت چپ و راست زیر دلم تیر میکشه و امشب کمردرد پریودی رو داشتم، باید تا چهارشنبه صبر کنم ببینم جناب پری میاد یا نه. بیاید دعا کنیم هممون این ماه مامان بشیم
ایشالا ک باردار باشی مریم جون، منم ۱۶ ام باید پری بشم
اگ مامان شدی بیا اینجا خبر بده