2777
2789
عنوان

مشکل پلوپزم چیه

57 بازدید | 6 پست

سلام دوستان پلوپز بلانزو دارم ۲ ماهه استفاده کردم ، وقتی برنج میریزم ۴۰ دقیقه زمان میخواد که زمانش رو عادی طی میکنه تا میرسه به ۱۵ دقیقه دیگه ادامه به کار نمیده و همینطوری میمونه ، برنجو خمیر خمیییر کرده بود ، نمیدونین علتش چی میتونه باشه؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پلوپز من هم همین مارک و همین مشکل دارم من لغو میکنم و از اول ۱۵ دقیقه تایم دوباره بهش میدم

جدی؟ چقدر جالب پس منم همینکارو میکنم ، ممنون از ایده خوبتون

شما نبردین جایی تعمیر کنن؟ بفهمن مشکلش چیه؟

جدی؟ چقدر جالب پس منم همینکارو میکنم ، ممنون از ایده خوبتونشما نبردین جایی تعمیر کنن؟ بفهمن مشکلش چی ...

سلام نه نبردم چند روز پیش تصادفی سر یه ربع فراموش کردم که لغو بزنم و خودم تایم بدم و وقتی بعد از یه مدت اومدم سراغش دیدم خودش تایمش داشت کمتر میشد فکر میکنم یه مقداری خودش توقف میکنه و بعد از اون درست میشه

البته من برا اینکه تهدیگش یکم برشته بشه بازم یه ده دقیقه تایم اضافه دادم بهش

سلام نه نبردم چند روز پیش تصادفی سر یه ربع فراموش کردم که لغو بزنم و خودم تایم بدم و وقتی بعد از یه ...

سلام عزیزم خوبین؟ چه جالب منم همین الان اومدم همینو براتون بنویسم ، امشب برای سحری گفتم مثل شما سر ۱۵ دقیقه لغو کنم دوباره بزارم ،حواسم پرت شد به گوشیم دیدم رسیده به ۱۲ و خودش داره کم میشه خداروشکر درست شده😍😍