2777
2789
عنوان

بیاین از خواستگاری بگم حالم خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 9541 بازدید | 251 پست
توکل به خدا ممنونم ازتون خیلی مهربونید شماان شاء الله هر چی خیره برامون پیش بیاد

فدای توبشم عزیزدلی😍😍😍حتما که ازدواج میکنین بخدا باید بسپارین به خدا اصلا هم استرس نداشته باشین که دیرشدوفلان..یهویی میشه بخدا ..تو ازدواج به قسمت خیلی اعتقاد دارم یکی قسمتت باشه ها ازاون سر دنیا یهو میبینی میاد اینجا اتفاقی میبیندت عاشقت میشه و ازدواج میکنی...مراقب خودت باش گلم درپناه خداباشی💕💕💕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابا میخوام ردش کنم منظورم اینه ضایه نیس پیام بدم رد کنم؟ کلا هیچی نگم اگه اون زنگ زد میگم من جوا ...

چرا ضایع باشه بگی جوابت منفیه

دختر خوب تو جلسه اول رو رفتی از همین اول اصلا خوشت نیومده باید بگی خوب

می تونی هم نگی ولی به نظرم بگی بهتره

کدوم شهر دعانویس رفتی عزیزم؟

دعا نگیریا

گرفتار اجنه میشی

من خودم درگیر شدم

توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast  وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care

میدونی چرا خوشحال میشنچون اونایی سن شون کمتره کار ندارن تا طرف خونه ای کاری ماشینی داشته باشه شده ۳۰ ...

الان مرد ۳۰ ساله سنش زیاده یعنی واسه ازدواج؟آخه زیر ۳۰ سال خودش رو هم نمی تونه جمع کنه زن می خواد چی کار

۳۰ سال زیاد هم نیست واسه مرد

میدونی چرا خوشحال میشنچون اونایی سن شون کمتره کار ندارن تا طرف خونه ای کاری ماشینی داشته باشه شده ۳۰ ...

دقیقا تجربه و توقعشون بالاس

درک ندارند فقط زن میخوان 

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

دعا نگیریاگرفتار اجنه میشیمن خودم درگیر شدم

عزیزم اون دعایی که شما گرفتی رفتی پیش دعانویس وادم شیاد اینا یه مشت کلاهبردارن که فقط میخوان پول بگیرن..من دعای باطل سحر حضرت علی رو براشون گذاشتم که بنویسن وحتما هم اثرداره..

الان مرد ۳۰ ساله سنش زیاده یعنی واسه ازدواج؟آخه زیر ۳۰ سال خودش رو هم نمی تونه جمع کنه زن می خواد چی ...

برا دختر ۱۹ ساله ۲۰ ساله آره زیاده

اتفاقا پسرای زیر ۳۰ کاری تر و با درک ترن

من که با محدوده‌ سنی خودم ازدواج می‌کنم 

دقیقا دخترای روستا و کم بضاعت با مرد سن بالا ازدواج می کنند

وگرنه زندگیو باید کنار هم ساخت

[QUOTE=363784510]برای باطل کردنم دعا نگیرم؟[/QUOT

سن زیادی نداری

تازه از این به بعد خاستگارات پیدا میشن و با پختگی بیشتری میتونی تصمیم بگیری

منم برای باطلی رفتم دیگع

یعنی مشکل قبلیتو فراموش میکنی دیگه 

خواهش میکنم دعا نگیر

اول رو ذهن خودت کار کن که مطمانی که خوشبخت میشی و فردی که دوس داری میاد 

بنویس چه ویژگی ها یی رو دوس داری

و در خودت هم تغییر ایجاد کن

ذهنتو آزاد کن و ترس رو بذار کنار و نگو چی میشه و...

به جاش انرژی مثبت و دید مثبتی داشته باش

و  نماز اول وقت و قرآن 

و سوره بقره یا نماز حضرت زهرا س حتی نشسته یا زیارت عاشورا

بخون با همینا انرژیای منفی میرن

از دعا گرفتن فقط شر میاد برات

من هم تجربه کردم و هم تحقیق کردم .

توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast  وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care

برا دختر ۱۹ ساله ۲۰ ساله آره زیادهاتفاقا پسرای زیر ۳۰ کاری تر و با درک ترنمن که با محدوده‌ سنی خودم ...

ولی من بر عکس اصلا از پسر زیر ۲۰ کاری بودن یا درک ندیدم هنوز به شدت بچه هستن

اصلا به بلوغ نرسیدن

واسه ۱۹ و ۲۰ که آره زیاده کلا ۱۹ و ۲۰ واسه ازدواج دختر زوده چه خبره انقدر زود

ولی من بر عکس اصلا از پسر زیر ۲۰ کاری بودن یا درک ندیدم هنوز به شدت بچه هستناصلا به بلوغ نرسیدنواسه ...

اره پسر زیر ۲۰ بچن ولی بالا ۲۰ مردی ان برا خودشون

وگرنه مرد عاقل میره با دختر همسن خودش ازدواج کنه نه دختر کم سن و سال

با پول نمیشه آدم حسابیو خرید