2777
2789

دعا کنید بمیرم بخدا تنها آرزوم مرگه از این زندگی نکبتی حلاص شم ازشون متنفرم بدم میاد ازشون دلم نمخواد ریختشونو ببینم هر دوتاشون پر از نرژی منفی ان حالمو بد میکنن مدام جنگ و دعوا نه پول دارن نه شعور نه اخلاق درست 

نه روش خوش

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچکس کامل نیست دیگه تو هر خانواده ای دعوا پیش میاد

یکی میبینی اخلاق نداره پول داره یکی پول نداره اخلاق داره اخه من دلمو به چی اینا خوش کنم نه پول دارن نه اخلاق درست هیچی ندارن صبح تاشب فقط غر میزنن

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷
یکی میبینی اخلاق نداره پول داره یکی پول نداره اخلاق داره اخه من دلمو به چی اینا خوش کنم نه پول دارن ...

سعی کن خودت پول دربیاری وقتی پول خودتو داشته باشی دیگه جرات غر زدن یا دخالت تو کارهات رو ندارن

سعی کن خودت پول دربیاری وقتی پول خودتو داشته باشی دیگه جرات غر زدن یا دخالت تو کارهات رو ندارن

پول دارم خودم ولی بچگی من تکرار نمیشع که همش تو فقر بد و بختی بود

بعدم آرزوی یه روی خوش دارم ازشون 

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷
پول دارم خودم ولی بچگی من تکرار نمیشع که همش تو فقر بد و بختی بودبعدم آرزوی یه روی خوش دارم ازشون

میفهممت منم همینطورم به نظرم وقتی بچه بودم پدر مادرم اونطوری که باید بهم محبت نکردن ولی چه میشه کرد

سلام من برات دعای خیر می کنم، انتخاب پدر مادر دست ما نیست، انشالله روزهای خوش تو هم میان، من تا ۳۳ سالگی فقط زجر و زحمت کشیدم ولی مثل شما اینقدر ناشکری نکردم، ناراحت میشدم چرا فلان بهمان ولی بعدش همیشه از خدا عذرخواهی میکردم و شرایط رو قبول میکردم. الان خدا یه جوری تغییری داده که شبیه معجزه اس.

اگر اونها هم خوب نیستن تو تند نباش سعی کن خودت مدیریت کنی، وقتی تو خوب باشی خودت آرامش داری، بچگیت رفته ولی تو با افکارت داری جوانی‌ام نابود می کنی، حواست باشه این روزها هم برنمیگرده.

سلام، متاهل، مهندس، دانشجوی دکتری، روانشناس نیستم، در حد تجربه و مطالعه ام مثل یه دوست خوب مشاوره میدم. لطفا اگر احساس کردید میتونم کمکتون کنم، فقط برای مشورت و همفکری درخواست دوستی بدهید نه هیچ چیز دیگه ای. ممنون