2777
2789
عنوان

دامنم رو دزدیدن

311 بازدید | 20 پست

رفتم امروز دامن خریدم ۹ میلیون بعدش بردم خیاط یه نوک گیری کوچیک بکنه امشب واسه حنابندون داداشم بپوشم😭 لباس هیچی هم نیاوردم رفتم نیم ساعت بعد خیاط مشکوک میزد انگار ناراحت بود از دور که معلوم بود رفتم داخل یهو گفت چیشده کم کسری پیش اومده با خنده گفتم اومدم دامنم ببرم گفت یکم قبل اومدن اسم و فامیل شمارو دادن و رفتن 😐 موندم با گریه گفتم بخدا امشب باید بپوشم طرف سر خودش می‌کوبید میگفت به من ربطی نداره بخدا فکر کنم بهانه است احتمالا موقع اتو زدن میگم نکنه سوزونده و اینا از ترسش برده قایم کرده از طرفی هم خیلی شخص پولداریه و پرسیدم کلی مغاره خیاطی داره به داداشم بگم میاد آتیشش میزده در اون حد بخاطر اون به شوهرم گفتم گفت ایرادی نداره یکی دیگه میخری ولی بیچاره پول نداره اخه چقدر اتفاقای عجیب واسه من میفته 

مگه الکیه میگفتی باید زنگ میزدی بهم تو از من گرفتی بایدم ب خودم تحویل میدادی

گفتم گفت نه شبیه شما بود یه پیرزن بود گفت به زن و یه بچه به این اسم اومدن دامن دادن اون رو اومدم بگیرم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بگو دوربین رو چک کنه تو ببینی که دامنت رو بردن یا دوربین مغازه های اون اطرافوگرنه که شکایت کن

رفتم چندتاشون گفتم گفتن آدم ابرو داریه و برو بیا داره اینجور کارا نمیکنه

حالا ما از پشت کوه اومده دامن ۹ ملیونی با چی دوخته شده 

اونوقت همینجوری میزارین و میرین؟ 

#اَلّلهُمَّـ‌عَجِّل‌لِوَلیِّڪَ‌الـ؋ـَرَج...💚️            ╰⊱♥⊱╮ღ꧁   حسبے اللـہ و نعم الوکیل (((((:╭⊱♥≺         

رفتم چندتاشون گفتم گفتن آدم ابرو داریه و برو بیا داره اینجور کارا نمیکنه

عزیزم ابرو داره که ابرو داره

الان اوشون مقصره با چه اعتمادی همینجوری داده رفته؟

۹ میلیون پول کمی نیست باید پاسخگو باشه

دامن ترک بود مجلسی زارا من خریدنی خوبش رو میخرم ولی ۱۰ سالی میپوشمش 😅 نمیدونم چه شانسیه من دادم

عب نداره عزیزم پیگیری کن یعنی چی آخه اگ میتونی شکایت کن
الان لباس داری بپوشی میخوای چیکار کنی ؟

خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود .     موقعیتی روقضاوت نکن که تجربه اش نکردی

حالا ما از پشت کوه اومده دامن ۹ ملیونی با چی دوخته شده اونوقت همینجوری میزارین و میرین؟

شاید لباس محلی ی شهر باشه

پیش ما لباس سنتی شهرمون همه مدل جنس داره پیراهن  بخوای اماده کنی جنس گرون از 9رد میشه