2777
2789

ماددشوهرم کلا خیلی دروغ گفته و خبر چینی حتی باعث شده تا حالا شوهرم منو زده

خونه مادرشوهر بودم .ازش از اول زندگی کلا ناراحتم چون با زبونش باعث دعوای شدید وحشتناک بین منو شوهرم شده.قبلا اومده بود خونه بابام با گله و قلدری ک دخترت بامن حرف نمیزنه سرسری رد میشه منم اونجا گفتم چون ازت خوشم نمیاد کینه دارم ازت چون باعث دعوای من با شوهر شدی.خلاصه خونشون بودم بعد خواهرشوهرم اینام بودن من و جاریم هر دو ساکت بودیم تو جمع.شبش زنگ زده بود ب شوهرم ک زنت چیکار میکنه میخوایم بیایم خونتون فک کنین ساعت ۱۱ شب .شوهرم فک کرد خوابم گف خوابه نیاین .بعد گفته بود باهم دعوا دارین؟شوهرم گفته بود نه مادرشوهرم گفته بود دیشب اخماش توهم. بود .! روز بعد از دوربین دیدم ساعت ۱۲شب شوهرم بعدش رفته بود تو ماشین و با مادرشوهرم حرف زده بود اینا رو نمیتونم اثبات کنم چون بگم میزنن زیرش میگن ن حرفی نزدیم! روز بعد کله صبح ساعت ۵ صب شوهرم اول بهونه گرف ک آب برای پرنده نریختی بعد صداش بالا رف ک چرا دیشب اخمت تو هم بود و دیشب مامان اینا میخواستن بیان گفتم خوابی اینا و سروصدا شد خونمون.منم فک کنیم شروع کردم گریه کردن 

بعد ساعت ۹ مادرشوهر زنگ زدم گفتم ک دیشب شما اومدی خونمون با جدیت گف اره گفتم چرا منو بیدار نکردین البته من میدونستم نیومدن دیدم گف اره منم کش دادم گف اره دیگه خواب بودی بیدارت نکردیم .پررو با جدیت میگف.بعد گف آدم بره خونه اش اول یکم اینور اونور میره کار میکنه بعد میخوابه گفتم خسته بودم خوابیدم.گف دیشب ی ورت اینور بود ی ورت اونور سمت شوهرت دعواتون افتاده بود؟منم گفتم نه ما دعوایی نداشتیم. خدافظی کردیم بعد ۵ دقیقه نشست فک کرد ک خونمون دوربین داره میشینم نگاه میکنم میفهمم دروغ گفته دوباره زنگ زد با خنده گف دروغ گفتم بزار دروغ نگم باز دروغ منو در نیاری دوربین هس باز میری نگاه میکنی میگی من دروغ گفتم گف دروغ گفتم تا ببینم با شوهرت قهر بودی یا نه...منم گفتم نه ما باهم مشکلی نداریم

روز بعد شوهرم ب من نگفت مامانم این حرفا رو زد فقط گف من اومدم چرا سرت تو گوشی بود اخمات توهم.شوهرم اگه گله داش شب قبل میگف بهم 

من اخمام تو هم نبوده بیشتر ساکت بودم و ترجیح میدادم سرم تو گوشی باشه تا با کسی حرف بزنم

سوالم اینه شوهرم ب زور میبره خونه ننش منو چیکار کنم نمیخوام برم اونجا و قیافه نحس مادرشوهر رو ببینم پاچه خوار دروغگو .از طرفی اگه بگم نه نمیام یا کار دارم سر همین قاطی میکنه وحشی میشه ....و ممکنه بزنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.