فیزیک ۱۸ شدم...((: الان شاید یکی بیاد بگه خوبه ک ولی من فقط کلاس هشتمم و واسه امتحان فیزیک شب امتحان ۱ ساعت خوابیدم و فقط درس خوندم ...//:یه پرانتز باز کنم که واسه این هشتم فیزیک میخونم که تیزهوشان درس میخونم. خیلی ها نمرشون از من بهتر شد دارم با خودم فکر میکنم ینی اونا بیشتر از من تلاش کردن ؟ مگه میشه ؟ ینی اونا یه ساعت هم نخوابیدن ؟ من کل روز رو که خوندم شب هم تا صب بیدار موندم . اون یه ساعت هم که خوابیدم فقط واسه این بود که ترسیدم سر امتحان بیدقتی کنم اگه شب نخوابم وگرنه خوابم نمیومد و میخواستم بخونم شاید بگید خب یه امتحانه دیگه ولی من واسه همه امتحان هام با اینکه تازه کلاس هشتمم شب امتحان ۱ تا ۳ ساعت خوبیدم و فقط خوندم حتی پنهانی شب ها رو تا صب بیدار میموندم و درس میخوندم چون میگرن دارم و بی خوابی برام بده واسه همین خانوادم اجازه نمیدن شب بیدار بمونم اما با این حال تو همه درس هام یکی از کمترین نمره های کلاس رو گرفتم .
💔👺 یبار یه عارف از صداسیما*** میگفت که امام کاظم(ع)استفاده ی زیاد و نادرست از فضای مجازی رو نادرست شمرده💔.یا امام کاظم(ع)حلالمون کن💔.مبادا درهای جهنم به روی ما گشوده شود؟💔😔.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم انقد خودتو ناراحت نکن شاید روش درس خوندنت درست نیست میتونی از اونایی که نمره بالاتری گرفتن بپرسی و راهنماییت کنن نا امید نشو ایشالا امتحان بعدیتو خوب میدی❤️
در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است،دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را قیصر امین پور♡
به نظرم فول بودی ولی چون شب نخوابیدی یه کوچولو بی دقتی کردی
۱۸واقعا نمره خوبیه چرا خودتو اذیت میکنی
غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ................... ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙🫀