2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به خاطر هوا همه سر درد شدیم اه لعنت بهش چه وضعشه 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

منم حالم خوب نیست سیب زمینی روپوست کندم تواب گذاشتم باکمی زردچوبه بپزه بعد ابپز که شد کمی فلفل سیاه ویه قاشق روغن می ریزم توش درکنارش هم یه بسته مرغ میزارم جدابپز بعدمرغ رو ریش ریش میکنم میذارم توهمون سیب زمینی ویه تفت میدم خوشمزه اس 

گاهی انسانم آرزوست
منم حالم خوب نیست سیب زمینی روپوست کندم تواب گذاشتم باکمی زردچوبه بپزه بعد ابپز که شد کمی فلفل سیاه ...

اصلا اب نباید داشته باشه ومثل پوره اس ولی میتونی مرغ ریش توش بزاری یاگوشت چرخکرده درکنارش بزاری 

گاهی انسانم آرزوست
دال عدس بذار راحته سریعم آماده میشه

دال عدس خیلی وقته درست نکردم نزدیک پنج سالی میشه الان نیم کیلوخریدم چندماه یادم رفته چجوری بوددرست کنم میشه بگی چجوردرست میکنی

گاهی انسانم آرزوست
دال عدس خیلی وقته درست نکردم نزدیک پنج سالی میشه الان نیم کیلوخریدم چندماه یادم رفته چجوری بوددرست ک ...

من اول میذارم یه ربع ۲۰ دقیقه با آب داغ خیس بخوره،تو همین فاصله پیاز داغ میگیرم یکم رب گوجه هم میزنم با نمک و فلفل سیاه،سیب زمینی هم یا نگینی خرد میکنم یا درسته میندازم توش بعدم همون دال عدس خیس خورده اضافه میکنم و میذارم بپزه تقریبا نیم ساعت بعد امادست،اگر سیب زمینیشو درسته بندازم بیرون میارم لهش میکنم دوباره به موادم اضافه میکنم،