2777
2789

من شنیدم می گن تو خونه سوره بقره پخش کنید تا ۴۵ روز سحر ها رو باطل می کنه

تا اطلاع ثانوی تاپیک نمی زنم   من حق دارم تاپیک هامو پاک کنم . تاپیک های تکراری و اون هایی که حتی یک نظر بدرد بخور داخلش نیست چرا نمیشه حذفشون کرد ؟؟؟؟؟ من دیگه تاپیک نمی زنم چون دلم می خواد درباره کتاب هایی که خوندم و تجربه هایی که داشتم درباره رشته تخصصی خودم تاپیک بزنم و این موضوع ها به نظرم اونقدر مفید و با ارزش هستن که دلم نمی خواد کنار عنوان هایی مثل دلبندی و قیمه و .......باشن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمی‌دونم والا 

ولی می‌دونم هست لامصب 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

منم یه کوفتی برام گرفتن

ازدواجم جور نمیشه

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

نمی‌دونم والا ولی می‌دونم هست لامصب

آخه منم باور نداشتم تا اینکه یکی از دوستام خیلی تاکید کرد باید برم پیش دعا نویس تا برام باطلش کنه نمی‌دونم گفتم بپرسم راهی جز رفتن پیش دعا نویس هست 

عزیزم ایشالا به زودی مشکلت حل شه واقعا امان از این مردم حسود 🤦

هعیییییی چی بگم

انقد آدم حسود دور و برمه

انقد فضولن

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

عزیزم ایشالا به زودی مشکلت حل شه واقعا امان از این مردم حسود 🤦

مرسی عزیزم ان شاالله

ان شاالله مشکل شما هم حل بشه

از این خانم کمک بگیر ۰۹۳۸۶۳۲۸۲۴۰

مرسی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز