2777
2789
اخه اصلا اینجوری نمی‌شدم اون لحظه دیونه کنندست برام

پانیک ی دفعه اتفاق میوفته و بعد متوجه میشی ک چیه دلیلش یه اظطراب بزرگه ی چیزی کدخیلی باعث ترست بشه باعث میشه بدنت اینجوری واکنش بدع و ۴۰دقیقس حدودا بعدش اروم میشی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من با اطمینان زیاد بهتون میگم خوب میشین اصلا نگران نباشین که همین نگرانی بد ترتون میکنه

اخه ی سری چیزای دیگه حس میکنم احساس میکنم سرم میخاد گیج بره یا ی لحظه تکون میخورم بعد حالت تهوع میگیرم و نمیتونم غذا بخورم اینام مال پانیکه؟؟؟

من با اطمینان زیاد بهتون میگم خوب میشین اصلا نگران نباشین که همین نگرانی بد ترتون میکنه

خدا خیرتون بده داروهاش عوارض نداره؟خیلی از دارو خوردن میترسم من تازه میخام اقدام کنم برای بارداری🥺

اره از بچگی همین استرسی کوفتی بودم

اشکالی نداره همه مون توی عصر حاضر در گیر این استرس ها هستیم ولی مهم اینه که به لطف خدا این بیماری درمان داره فقط مهم اینه که شما قبول کنی که بری دکتر و از اون مهم تر استفاده ی کامل از داروهاست تا وقتی که دکترتون به صلاح دید خودش اونا رو کم و بعد قطع کنه

خدایا شکرت 
اخه ی سری چیزای دیگه حس میکنم احساس میکنم سرم میخاد گیج بره یا ی لحظه تکون میخورم بعد حالت تهوع میگی ...

دقیقا همین طوره برای من هم همین طور بود لرزش عدم تعادل که احساس میکردم الان میفتم ولی نمی افتادم لرزش در ستون فقرات احساس سبکی سر و سوزش شدید در قفسه ی سینه که ۱۰۰ در صد میگفتم من دترم پیپیرم و اشک میریختم

خدایا شکرت 
خدا خیرتون بده داروهاش عوارض نداره؟خیلی از دارو خوردن میترسم من تازه میخام اقدام کنم برای بارداری🥺

ای جانم الهی که هر چه زودتر خوب بشین ولی نطر من اینه که اول سلامتی تون رو بدست بیارین بعد اقدام کنین ود مورد عوارض باید بگم ببخشید یبوست و خواب آلودگی جزء عوارص داروهای آرا مبخش هست ولی میشه تحمل کرد 

خدایا شکرت 
دقیقا همین طوره برای من هم همین طور بود لرزش عدم تعادل که احساس میکردم الان میفتم ولی نمی افتادم لرز ...

وای خدای بالاخره یکی درد منو فهمید انقد متخصص داخلی رفتم برام هرسری چکاب مینویسن بعد میگن شاید کمخونی درحالی ک کمخونی اینجورحسی نمیده مثلا تو بازارم ی دفعه تکون میخورم انگار میخام بیوفتم پس مال پانیکه و از لحاظ روحی خیلی ضعیف شدم چیز خطرناکی که نیس؟؟؟

ای جانم الهی که هر چه زودتر خوب بشین ولی نطر من اینه که اول سلامتی تون رو بدست بیارین بعد اقدام کنین ...

اره فقط خوب بشم دیگه سراغم نیاد دوساله اذیتم و بعضی وقتام غیب میشد وقتایی ک سرگرم میشدم غیب میشد این پاییز لعنتی ک میاد خیلی حسش میکنم 

وای خدای بالاخره یکی درد منو فهمید انقد متخصص داخلی رفتم برام هرسری چکاب مینویسن بعد میگن شاید کمخون ...

اصلا و ابدا خطر ناک نیست ولی متاسفانه مدام از داخل بدن پیام میاد که دور از جون الان میمیری

خدایا شکرت 
اصلا و ابدا خطر ناک نیست ولی متاسفانه مدام از داخل بدن پیام میاد که دور از جون الان میمیری

وای اره خخ خدایا شکرت ک یکی حال منو خوب کرد خیلی حالم بد میشد شما فرشته بودی انشالله هرچی از خدا میخای بهت بده