2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 54 پست
دیگ طبیعیه داداشته حق داره غیرتی بشه حساس بشه مخالفت نشون بده اینا بحثا هستنمنم داداشم مخالفت همسرم ...

آخه این مشکل اینه که پسر رو دیده و مخالفه

اخه اون بدبختم یه خورده بد قیافست ولی دلش پاکه😔😔😔😔😔😔😔😔

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

واقعا چطور میتونید بد قیافه رو برای توصیف بقیه به کار ببرین؟؟؟؟گفتم هر کدوم از ما عیب هایی داریم حتی ممکنه توام داشته باشی و هیچ کس کامل نیس تو اگر عاشق پارتنرت هستی چطور میتونی بگی بد قیافس؟؟!!تو باید بگی بهترین پسر دنیا رو داری واقعا دارم جدی میگم اینو نکن یه عیب روی اون بنده خدا گناهه داره دلش میشکنه خوبه یکی راجبت این حرفو بزنه؟؟؟داداش توام حق نداره اینو بگه پس فردا یه دختر رو بخاد دختره بگه نمیخامت چون زشتی واقعا چه حسی میگیرش؟

و اینکه داداشت باید عاقل باشه چطور میتونید ظاهر ادمارو قضاوت کنید بنظرت داداشت اصلا عاقلانه فک نمیکنه و اینکه طبیعیه ای

اینطور مخالفتی نشون بده توی هر خانواده ای اینطور مسائلی هست تو با مادرو پدرت صحبت کن راضیش کنن نگران نباش

واقعا چطور میتونید بد قیافه رو برای توصیف بقیه به کار ببرین؟؟؟؟گفتم هر کدوم از ما عیب هایی داریم حتی ...

من خودم قبل از اینا دیدمش،من یه کلمه اصلا  نگفتم قیافش مشکلی داره من چیز بدی از اون پسر به چشمم نیومد خیلیم ازش خوشم اومد و کلی تعریفش دادم

اینا از وقتی دیدنش مخ منو خوردن که چرا اینجوریه

بابا به شما چ ربطی داره به دل من نشسته از نظر من بهترین مرد دنیاست از نظر من خوش فیافه ترین مرد دنیاست

به قرآن قسم یک هفتس یک چشمم اشکه یک چشمم خون

اون بنده خدا کافر به اون خوبی به اون مظلومی اینا درک اینو ندارن که آقا در وهله ی اول خیلی چیزا داره که منو خوشبخت ترین آدم روی زمین میکنه اینا گیر دادن قیافش😭😭😭😭😭😭😭😭

بخدا ذاتش هزار تا برادر منو می ارزه

بخدا قیافش بد نیست اینا هی میگن اینا دیوونن

من خودم قبل از اینا دیدمش،من یه کلمه اصلا نگفتم قیافش مشکلی داره من چیز بدی از اون پسر به چشمم نیوم ...

قیافه بهانس عزیزم

خانوادت اینو کردن بهانه کلا مخالف این اقا هستن 

باشون صحبت کن اگر خاهری یا کسی که میتونی بهش اعتماد کنی صحبت کن راضیشون کنه 

توام اگر‌مطمعنی از تصمیم این کارارو بکن ک بعدا خدای نکرده اتفاقی نیوفته بعد بگن دیدی مقصر خودت بودی حقته

اگر کامل این پسرو میشناسی و اعتماد داری شناخت داری پافشاری کن پیش خانوادت براشون توضیح بده 

اونام ببینن مشکلی نیس بالاخره قبول میکنن  مجبورن قبول کنن چون وقتی تو دوسش داری دیگه چی‌بگن