2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 54 پست
قیافه خواستگار چه ربطی به برادر شما داره مگه اون میخواد باهاش بره زیر یک سقف ، به نظر اگر از نظر خود ...

ببین طرف اینجوریه که ببینیش میگی ا؛ه بد قیافس ولی من دوسش دارم اون عاشقمه دوسم داره اخلاقش خوبه چکار قیافش دارم😭😭😭😭😭

واااا مگه داداشت میخاد باش زندگی کنه که میگه قیافش بده عجبا روی مردم عیب نذاریم گناه دارن حالا مگه خودمون چه اش دهن سوزی هستیم هر کسی به نوبه خودش یه ایرادی داره هیچ کس کاملو بی نقض نیس

برادرم اگر عاقل باشه برا یه قیافه که خاهرش میخاد زنش بشه خودشو نمیکشه اینا تهدیده براتو که یعنی شوهر نکن 

واز این داداشارو نمیفهمم 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نگرانی اینه ممکنه دادشت از خواستگارهای بعدی هم ایرادهایه دیگه بگیره ،پس محلش نزار یا با هم برید مشاو ...

از همه چی ایراد میگیره،ولی حقیقتا واقعا این طرف هم یه ایراداتی داره تو قیافش😔

واااا مگه داداشت میخاد باش زندگی کنه که میگه قیافش بده عجبا روی مردم عیب نذاریم گناه دارن حالا مگه خ ...

خدا لعنتش کنه،اصلا به داداشم مربوط نیست ولی اون مخ بابامم زده

خدا ازش نگذره منو اون عاشق همیم من طاقت دوری ازش رو ندارم😭😭😭😭😭😭

ببین طرف اینجوریه که ببینیش میگی ا؛ه بد قیافس ولی من دوسش دارم اون عاشقمه دوسم داره اخلاقش خوبه چکار ...

قیافه زیبا هم باشی تا اخر عمر باهات نمیمونه و در زندگی مشترک کار خاصی برای ادم نمیکنه اما اخلاق هست که زندگی رو شیرین میکنه

خدا لعنتش کنه،اصلا به داداشم مربوط نیست ولی اون مخ بابامم زدهخدا ازش نگذره منو اون عاشق همیم من طاقت ...

اخییی عزیزم اینجوری نگو داداشته گناه داره انشالله عاقبت بخیر بشه

تو برو با پدرت صحبت کن پدر دختری دردو دلتو بگو اگر میتونی یا با مادرت صحبت کن که با بابات حرف بزنه داداشتم راضی کنه

قیافه زیبا هم باشی تا اخر عمر باهات نمیمونه و در زندگی مشترک کار خاصی برای ادم نمیکنه اما اخلاق هست ...

منم همینو میگم

من این پسر رو اندازه جونم دوست دارم

حاضرم بمیرم ازش جدا نشم

مغز خر خورده این گاو بی عقل

اخه مامان بابامم همین حرفو میزنن آبجی😖

مشاور معرفی کنم صحبت میکنی باهاش؟

اقای محمدی توی ایتا، یا همون حاج فصال

بشدت کاردرست هستن

سرچ کنی تو گوگل میاره ادرسشو

حتما وقت بگیر صحبت کن شرایط رو شرح بده، ایشون لازم بشه با خانوادتون صحبت میکنن

اخییی عزیزم اینجوری نگو داداشته گناه داره انشالله عاقبت بخیر بشهتو برو با پدرت صحبت کن پدر دختری درد ...

منبابامو راضی میکنم،این میاد مخشو میزنه،بابام بنده خدا راضی میشه ولی این نه اصلا بگو به تو چه

تو اصلا بودی دیدی چه شبای سختی گذروندم و تنها کسی که کنارم بود این پسر بود داداشم اون موقع کجا بود شبایی که من داشتم زجر میکشیدم این پسر کنارم بود

ممنونم پیداش میکنم😔

حتما پیگیر باش پشیمون نمیشی کارشون عالیهه مشاور تلفنی هم میدن، حتما حتما وقت بگیر

و در نهایت توکل کن به خدا، بگو اگر صلاحه خودش دل خانوادت رو نرم کنه

به یکی از ائمه که بهتر ارتباط می گیری متوسل شو انشالله خیره عزیزم

منبابامو راضی میکنم،این میاد مخشو میزنه،بابام بنده خدا راضی میشه ولی این نه اصلا بگو به تو چهتو اصلا ...

دیگ طبیعیه داداشته حق داره غیرتی بشه حساس بشه مخالفت نشون بده اینا بحثا هستن

منم داداشم مخالفت همسرم بود ولی مامانمو بابامو راضی کردم خودش عقب کشید دیگه میگفت بمن مربوط نیس

ولی بعدا که اومدن خاستگاری پسرو دید یکم راضی شد

این داداشا همیشه ساز مخالفتو میزنن طبیعیه