2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من لیزر کردم😬ابروهامم ک تیغ

وای کلفت نشد؟ کل صورتت؟

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

شرایط لیزر ندارم

اهااا

قبل اونم تیغ اصلاح میزدم

اگه با بند میزنی بعدش گلاب اسپری کن جوش نمیزنه

دانشجو مُعلم👩🏻‍🏫♥ در دلم نیست به جز عهدِ تو پیمان کسی...💍مشاور"شنوای حرفاتون(: "          

اهاااقبل اونم تیغ اصلاح میزدماگه با بند میزنی بعدش گلاب اسپری کن جوش نمیزنه

با بند اصلا هر چی میزنم فایده ندارع گلاب زدم ماست زدم آب یخ اصلا بعدش صورتم مث اینه آب جوش بریزید روش 

این تیغا میگن زود رشد می‌کنه امروز بزنی فردا در میاد چ فایده

کسی که سرعت رشد موهای زائدش زیاد باشه فرقی نمیکنه با چی شیو کنه به هر حال زود در میاد . پس بیشتر بستگی به خودتون داره عزیزم

میتونید از شیور ها استفاده کنید  راحت تره و دیر در میاد .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

نه اره کل صورتم الان یساله در نیومده

چجوری بود موهای صورتت؟

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن