2777
2789
دیوانه اید ها

بیتربیت🫤😂 شوخی کردم😂 آخه هرکاری میکنی همه میگن قضاوت نکن تو با کفش های اون راه نرفتی 

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چونکه نمیخوان چیزی به مجردای بدبخت برسه😐

واقعا

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

فقط شنیدم نمیشه که مستقیم برم بپرسم ازشون🤣

تایپ شخصیتی آدما متفاوته.

بعضیا همزمان میتونن رو چند تا رابطه تمرکز کنن و مدیریتش کنن ، چرا؟ چون میل به هیجان و اضطراب دارن ( اختلال شخصیتی)

یا اون خلأ و حس کمبود قدرت تصمیم‌گیری درست رو ازشون میگیره.

یا منفعت شخصی دارن و نمیخوان زندگیشون رو رها کنن و برن ولی در کنارش اینجوری کمبود هاشون رو‌ پر میکنن

چرا انقد راحت شده اصلا؟

نمیدونم والا من شوهرم خیانت کرد اونم با هرزه که اونم شوهر داره یجوری باهام برخورد میکنع دختره انگار من هرزه ام اون پاک😬

گُلی که وقت نمیکنی آب بدی از اول نکار... 🙃🖤

ببین اصلا یه درصد هم اعتقاد ندارن دارن هرزگی میکنن

من یک دوستی داشتم‌. متأهل بود و بچه دار.

با یه آقایی دوست شد اون هم متاهل و بچه دار.

خانم این آقا فهمید. زن ها باهم دوست شدن و رفت و آمد خانوادگی داشتن. بعد فکر کن اینا تو خونه ی همون آقا تو اتاق خواب میرفتن بعد زن اون آقا میومد تو اتاق لباس هاشونو جمع میکرد و میبرد میشست😑

اون زن خیلی بی‌کس بود و با وجود چندتا بچه کوچیک و اون شوهر بی انصاف جرأت هیچکاری رو نداشت.