2777
2789

یه سوال ازتون داشتم 

من ۱۵ سالمه قدم ۱۷۰ وزنم ۶۳ کیلو شاید بگید مناسبه ولی هیکل من با اینکه وزنم مناسبه افتضاحه پاهام چاقه شکم دارم صورتم تپله و خلاصه اندامم افتضاحه

من میخوام رژیم بگیرم و حداقل ۷ تا ۸ کیلو کم کنم تا هیکلم خوب بشه و رو فرم بیاد به نظرتون چیکار کنم چون مدرسه میرم ساعت ۳ میام خونه و وقت نمیکنم که برای خودم غذا بپزم و فلان هرچی مامانم پخته باشه برمیدارم میخورم و صبحانه نمیدونم چی ببرم مدرسه بخورم که ضعف نکنم ورزش نمیدونم چه ورزشی کنم ممنون میشم راهنماییم کنید چیکارا کنم چیا بخورم چه وقت بخورم

من پیاده میرفتم مدرسه خیلی لاغر شدم ات واشغال تو مدرسه نخور

نه ات و اشغال اصلا نمیخورم خیلی وقته چه تو خونه چه تو مدرسه 

مدرسه من خیلی دوره تقریبا ۲ ساعت راه بیشتر میشه رفت و برگشت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رژیم خاصی نیاز نیست به نظرم همون غذایی که میخوری نصف کن وشیرینی و چیزهای چرب هم خیلی کم کن پیاده روی ...

اینا رو همه رو سه ماهه دارم انجام میدم به جز پیاده روزی تاثیری نداره مامانم غذاهایش پر از روغنه 

میخوام واقعا وزن کم کنم 

اینا رو همه رو سه ماهه دارم انجام میدم به جز پیاده روزی تاثیری نداره مامانم غذاهایش پر از روغنه میخو ...

خب اون دیگه باید بری دکتر بهت برنامه بده من خونه دار و متاهل هستم با این رژیم چند کیلو کم کردم به مامانت هم بگو غذاهاشو چرب نکنه یا برای تو جدا بزاره 

صبحانه نون پنیر گردو

تخم مرغ

عدسی 

اینا رو بخور

مربا خامه کره نخور

میان وعده تو مدرسه کیک شیرینی شکلات چیپس و پفک بیسکوییت هله هوله نخور

عوضش مغزیجات ببر هفت تا دونه از هر مغزی یه زنگ بخور، میوه ببر یه زنگ بخور، بله ی نون پنیر سبزی یه زنگ بخور، برگه ی زردآلو انجیر خشک مویز اینا هم خوبه برا میان وعده

ناهارم به مامانت بگو کم چرب درست کنه برنج و نون کمتر بخور خورشت بیشتر بخور همراه ناهار سس مایونز نخور نوشابه نخور زیتون بخور سالاد بخور 

آب نیم ساعت قبل و بعد غذا نخور

هرموقع دیدی ضعفت برطرف شد و یکم سیر شدی از غذا دست بکش صبر نکن پر پر و کاملا سنگین بشی 

بلافاصله بعد ناهار نخواب ظرفارو بشور و جمع کن یکم قدم بزن بلاقاصله خوابیدن چاقت میکنه 

میان وعده هم چایی با خرما یا عسل، میوه و مغز میتونی بخوری 

شامم غذاهایی مثل عدسی یا سوپ جو بخور که کم کالری هستن

و همونایی که برا ناهار گفتمو رعایت کن 

قبل خواب هم شیر گرم با عسل بخور

ورزش هم بستگی به خودت داره پیاده روی خوبه باشگاه خوبه هر رشه ای که دوست داشته باشی همین که فعالیت داشته باشی

ولی پیاده روی از همه بی ضرر تره