2777
2789
عنوان

تاپیک مخصوص غر زدن برای کنکوری ها

220 بازدید | 36 پست

هر چییییییی دوست داری بگو

سوال هم داری بپرس میگم بهت 

کاربری دست دو نفره......تعلیق نکن .                                       کیمیا دانشجو پزشکی 💕

روزی چندساعت بخونم از الان رتبم زیر ۵۰۰ میشه ؟ پشت کنکورم یه آمادگی خیلی کمی از قبل دارماز الان میتو ...

تا نهایت تلاشت 

من خودم با ۳ هزار رفتم دانشگاه

نظری راجب این رتبه

مخصوصا برای تجربی ندارم

بی نهایت باید تلاش کنی

آزمون بزنی 

گوشی تو جمع کنی

نهایی بخونی.

کاربری دست دو نفره......تعلیق نکن .                                       کیمیا دانشجو پزشکی 💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالله یه بمب بخوره وسط امروزش و پرورش و سازمان سنجش همشون باهم پودر شن برن هوا دود شن برن تو چشم دشمنام موز شن برن تو شکم میمونا پشکل شن از باسن خرگوش بیرون بیان با تشکر فراوان فعلا خدا حافظظظظ 

به امید فردایی روشن 🌾🕊️
تا نهایت تلاشت من خودم با ۳ هزار رفتم دانشگاهنظری راجب این رتبهمخصوصا برای تجربی ندارمبی نهایت باید ...

چقدر خوندی عزیزم؟ چند ماه

و درصدا و ترازتم اگه بگی خیلی عالی میشه❤️

خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃    (این اکانت دست سه نفره)      من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️

میشه یا نمیشه رو نمیشه پیش بینی کرد

ولی اگه بخونی نتیجه میگیری

تورو خدا نهایی  رو جدی بگیر

تا الان کم و بیش خوندم، پایه ام متوسطه 

میشه از الان به پزشکی یکی از دانشگاه های تهران فکر کرد؟

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

تا الان کم و بیش خوندم، پایه ام متوسطه میشه از الان به پزشکی یکی از دانشگاه های تهران فکر کرد؟

جوابتو دادم

کامنتت پاک کردی

چقدر خوندی عزیزم؟ چند ماهو درصدا و ترازتم اگه بگی خیلی عالی میشه❤️

یآدم نیست درصد هام 

از اواخر آبان خیلی پیوسته خوندم

میشه یا نمیشه رو نمیشه پیش بینی کردولی اگه بخونی نتیجه میگیریتورو خدا نهایی رو جدی بگیر

درمورد تراز نهایی میدونی؟

و یکی از مشکل هایی که دارم اینه با وجود اینکه حتی اگه ۱ ساعت بخونم ۲۰ میشم نمیشینم بخونم🤦‍♀️🤦‍♀️😭😭

خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃    (این اکانت دست سه نفره)      من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️
جوابتو دادمکامنتت پاک کردی

❤️

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

درمورد تراز نهایی میدونی؟و یکی از مشکل هایی که دارم اینه با وجود اینکه حتی اگه ۱ ساعت بخونم ۲۰ میشم ...

چرا نمیخونی دلیلش؟

کوری شلی کدومش؟

یآدم نیست درصد هام از اواخر آبان خیلی پیوسته خوندم

من گفتم مهر شروع میکنم شد ابان بعد الان آدر و من هنوز قراره شروع کنم

احساس میکنم دیر شد😭

دهم و یازدهم رو به کل گزاشتم کنار به جز زیست و زمین

من گفتم مهر شروع میکنم شد ابان بعد الان آدر و من هنوز قراره شروع کنماحساس میکنم دیر شد😭دهم و یازدهم ...

اینجوری اصلااااا قبول نمیشیاآااا

تا جایی که میتونی بخون

چرا نمیخونی دلیلش؟کوری شلی کدومش؟

نمیدونم انگار مغزم فقط راحتی میخواد فقط گوشی از درسا امگار داره دورم میکنه موندم چه کاری انجام بدم واسه این

یا هم میگم هنوز وقت هست بابا ولش