2777
2789
عنوان

رفتار زشت مادرشوهرم

241 بازدید | 15 پست

مهمونی زنونه دعوتیم به شوهرم میگه که به من بگه
بااینکه هم شمارمو دارن هم من باهاشون خوبم
مهمونی زنونه باید به خودم بگه یعنی چی شوهرم درگیر بشه
باز من بگم میرم یا نمیرم شوهرم پیام بده
خب از اول چرا به من نمیگه؟
منم ناراحت شدم گفتم بگو وقت ندارم نمیرم

به شوهرت بگو ایندفه که بهش زنگ زد بگه به خانمم خودش زنگ بزنین

مهرناز هستم♥️پذیرفتم که ابر هستم و اگر خسته شدم حق دارم که ببارم... 🌧️⚡☔عاشق زندگیم هستم، خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی🌿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه منم همینطور بودن ، خواهر و مادر به شوهرم زنگ میزدن دعوت میکردن‌ . منم به شوهرم گفتم مهمونی هایی که از سمت مرد دعوت میشه باید به مرد گفته بشه و اگه از سمت زن دعوت میشه باید به خانم خونه گفته بشه. 

اونم وقتی بهش زنگ میزدن میگفت به زنم زنگ بزنید اونو دعوت کنید ببینید چی میگه

متاسفانه یسری‌این اخلاقو دارن. بدم هست. 

واسه من شده بود مهمونی جوری‌بود ک همه لباس مرتب و مجلسی پوشیده بودن ایشون بمن میگف‌هییییچ کی‌نیس خبری‌نیس خودمونیم بعد من میرفتن میدیدم خبریه 

parasoo1989@

خوب از تو خوشش نمیاد دیگههه

مادرشوهر منم همینه ، جدیدا از منن خوشش نمیاد 

روزایی که همسرم پیشم نیست ، هر روز هر روز بهش زنگ میزنه

من که باشم اصلا زنگ نمیزنه :)

جاریمو دوست دارن   

واسه منم همینطور بودن ، خواهر و مادر به شوهرم زنگ میزدن دعوت میکردن‌ . منم به شوهرم گفتم مهمونی هایی ...

مورد شما با اسی فرق داره وقتی دونفرتون دعوت هستید نیاز نیست حتما به دونفر بگن یکی دو بگن کافیه 

ولی اسی مجلس زنونس پس باید به خودش بگن 

متاسفانه یسری‌این اخلاقو دارن. بدم هست. واسه من شده بود مهمونی جوری‌بود ک همه لباس مرتب و مجلسی پوشی ...

مشکل منم همینه میگه مهمونی خودمونی میرم میبینم همه در حد عروسی
مجلس بعدی به خودم میرسم میبینم ساده بوده

اگه این موضوع واست مهمه؛ شوهرت باید حلش کنه.

وقتی تماس میگیرن باهاش؛ بگه من نمیدونم از خودش بپرسین میاد یا نه؛ اگه پیش هم هستین هم گوشی رو بده خودت حرف بزنی. کلا هر بار بگه من نمیدونم با خودش حرف بزنین.

البته واسه مهمانی زنونه

مهمانی خانوادگی که به هرکس گفتن فرقی نداره

چ گیری هستیخب ب اون‌گفتهامان از عروسای بهانه گیر

ی جشن قرار بود گرفته بشه حالت تولد. بعد مادرشوهرم ب‌من گف‌ خودمونیم تازه بعدش مرداام میان پیشمون منم ی‌بلیز‌شلوار ساده نشون دادم گفتم این خوبه پس چون اینا ب اصطلاح مومنن بی‌حجاب نیستن. جشن بزرگترشده بود بمن نگفته بود رفتم دیدم هممممه لباس مجلسی پوشیدن جاریام ارایشگاه رفتن لباس فلانو.... 🙃همه میدونستن غیر ازمن. 

parasoo1989@
ی جشن قرار بود گرفته بشه حالت تولد. بعد مادرشوهرم ب‌من گف‌ خودمونیم تازه بعدش مرداام میان پیشمون منم ...

نامزدی جاریم بود. ما خبر نداشتیم . بما گفت فقط میریم فلان جا.ماهم با مانتو نشسته بودیم هما لباس مجلسی 

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

به شوهرت بگو ایندفه که بهش زنگ زد بگه به خانمم خودش زنگ بزنین

آفرین این بهترین جواب بود 

منم خواهرشوهرام و جاریام وقتی میخواستن دعوتمون کنن به گوشیه شوهرم زنگ میزدن و گاهی واقعا من آمادگیه مهمونی رفتن نداشتم (حالا یا خودم یا بچم مریض بود یا اصلا حوصلشو نداشتم) بعد شوهرمم اوکی رو بهشون میداد و ما بحثمون میشد ولی بعدها دیگه تا بهش زنگ میزدن میگفت باید ببینم زهرا چی میگه اونا هم دیگه مستقیم به خودم زنگ میزنن