بچه میده مخصوصا ناخواسته مثلا ی خانومی بعد سه تا بچه لوله هاشو بسته بود چهارمیو باردارشده بود با اینکه احتمالش کم بود یا یکی با دستگاه ایودی ...یا خودمن که بچه اولم یکسال طول کشید و دومیو هودم خواستم و سومیم ناخواسته شد و اصلا از اومدنش خوشحال نیستم بعضی وقتا میگم کاش بعد بچه اول کلا ناز امیشدم ولی دوباره شیطونو لعنت میکنم اخه دقیقا موقعی که میگفتم چرا دومیو اوردم عجب اشتباهی بود سومیو باردار شدم واقا چراااااا یا یکخانم بلاگر هست وضع مالی توپ برای بچه دوم چقدر تلاش کرد اخر نموند اخه خدا چرا اینجور میکنه من نمیتونم با سومی کنار بیام 🥲🥲🥲
لاید قطع نکرده و فقط گره زده حالا گره باز شده یا هرچی من نمیدونم فقط میگم همه چی دست خداس ... من سر بچه سوم چقدر زعفرونو و زرشک خوردم حلقه زدم طناب زدم اولش ک فهمیدم شوهرم قرص پیدانکرد ولی موند حتی روز آخر بند ناف دور گردنش پیچیده شد ولی خدا خواست که بمونه حالا فک کن سر بچه اولم لستراحت مطلق بودم عطسه میکردم لک میدیدم
عزیزم قرار نیست خدا هر روز و هر لحظه معجزه کنه تا کارهای آدما رو جبران کنه . یه سری قانون داره این دنیا و زندگی عادی بر اساس اون قانون ها پیش میره . مثلا یه زن و مرد سالم که رابطه داشته باشن بدون پیشگیری درست ، احتمالش هست که خانوم باردار بشه . از اون طرف برای کسایی که مشکل پزشکی دارن ، هرچقدر هم که آدم خوبی باشن و بخوان ، تا اون مشکل حل نشه امکان بارداری نیست . حالا این وسط بعضی وقتا به دلایلی معجزه هم اتفاق میفته ولی روال عادی زندگی این نیست
وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم