2777
2789
عنوان

بین این دو کدوم

120 بازدید | 25 پست

مامانم گیر داده داداشم زن بگیره اونم بی میل نیس ولی میگ تو بیشتر با دخترا آشنایی داری تو پیشنهاد بده کی خوبه

منم  دو مورد در نظر دارم به نظرتون کدومو بگم

البته گفتم من فقط پیشنهاد میدم در نهایت خودت تصمیم بگیر بعدش نگی ابجیم کرد و فلان

اول از داداشم بگم  ۳۳ سالشه و ماشالله وضعش توپ  خونه ماشین اوکی یه و درآمد بالا و لیسانس بازرگانی داره ولی شغلش آزاده(نمایندگی ماشین)

حالا  دخترا

اولی  ۲۷ ساله و ماما  هست  دختر همسایه ی قدیمی مونه و مطمعنم جوابش بله س 

ولی  چون کلا دانشگاه و سرکار واینا بوده خیلی اهل خونه داری نیست و مامانش همیشه میگ هنوزم من اتاقشو مرتب میکنم ولی رزومه کاریش بالاست و مطب داره

دومی  دختر همکار بابامه که  ۲۵ سالشه  یه دختر همه چی تموم که از هر انگشتش یه هنر می ریزه  بلاگره آشپزی یه و ینی پیجش بری بوی عطر غذاهاشو می تونی بفهمی  کیک و اینام درس میکنه سفارشی و فالورهاشم ۳۰ هزارتایی میشه

اینم مطمعنم جوابش بله س

شما باشین کدومو پیشنهاد میدین به داداشتون

هر دو رو  دورادود می شناسه داداشم و جدیدا ندیدشون

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دومی.ظاهرکدومشون بهتره

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

خب از نظر روحیه اینا خودت بهتر میدونی داداشت به کدوم بيشتر مباد 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

تا معیار داداشت چی باشه؟

خانوم شاغل،فعال در اجتماع میخواد یا خانوم خونه 

من باشم برای داداشم دومی رو انتخاب میکنم

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

فقط اطمینانتون از جواباشون😂😂😂😂😂😂😂😂

راست میگه منم داداش دارم میدونم بعضی دخترا بی میل نیستن و علنا میگن که میخوان داداشت رو

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

راست میگه منم داداش دارم میدونم بعضی دخترا بی میل نیستن و علنا میگن که میخوان داداشت رو

بله بله😂😂😂😂😂😂 

خواهر های داداشا همیشه همینو میگن

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

بله بله😂😂😂😂😂😂 خواهر های داداشا همیشه همینو میگن

بابا بخداااا شوخی ندارم😁😁😁

حالا تو هی بخند 

میدونم آخه‌ یه جورایی می فهمونن که خوششون میاد

دقیقا میل و اشتیاق شون و اصلا کلا نحوه برخورد شون مشخص میکنه جواب بله ست