2821
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

چون موهام ضخیمه دردم میادمیگن بایددرذت بیاددردت نیاددرجه رومیبره بالا

اره من بعد ازدوازده جلسه مرکز لیزر و دستگاه وعوض کردم با هزینه بیشتر به امید اینکه درد نداشته باشه اما درجه رو تنظیم کرد همش ازم میپرسید احساس درد و سوزش داری یانه من میگفتم نه،درجه رو میبرد بالا تا بازم درد اومد سراغم و گفت مو از ریشه سوخته میشه ودرد طبیعی هس حالا با خنک کننده درد کمتر میشه ولی لیزر بی درد نیست

،قلمت بشکند تاریخ اگر ننویسی🥀.هرکس آن شب،به سری نشانه رفت...باشد که تاابد مهرداغ جلادی به پیشانیش🖤بترسد هر لحظه از مرگ خویش و هم کلامی با خدا...که جان بی گناه گرفته و آه مظلومی پشت سرش🖤

منم بی حسی میزدم 😂اخه آستانه درد هر ادمی متفاوته

حیفه ولش نکن درد و زحماتت هدر میره شارژاتو برو دستگاه دیگه من الان کندلا میرم سری خنک کننده داره درد داره ولی غیر قابل تحمل نیست و ازدستگاه قبلیم بهتره

،قلمت بشکند تاریخ اگر ننویسی🥀.هرکس آن شب،به سری نشانه رفت...باشد که تاابد مهرداغ جلادی به پیشانیش🖤بترسد هر لحظه از مرگ خویش و هم کلامی با خدا...که جان بی گناه گرفته و آه مظلومی پشت سرش🖤

اره من بعد ازدوازده جلسه مرکز لیزر و دستگاه وعوض کردم با هزینه بیشتر به امید اینکه درد نداشته باشه ا ...

چه دستگاهی ۱۲چلسه رفتی؟

جواب داد؟

توروخدا برای ازدواج من دعاکنید

چه دستگاهی ۱۲چلسه رفتی؟جواب داد؟

دایود رفتم اره جواب داد پاهام که کلا درنمیاد زیر بغل و بیکینی پرزی درمیاد شیو دیگه نمیکنم چون موی ضخیم ندارم الان سه ماه یبار شارژ میرم

اره میخوام یا برم شارژ یا دستگاه خونگی بخرمدستگاه قبلیت رولی بود؟

اره