2777
2789
عنوان

از زندگی توی این خونه متنفرم💔

221 بازدید | 6 پست

فک کردین مادر شدن فقط به دنیا آووردن و بزرگ کردن بچس ؟ فقط بزایی و آخرش بگی چون مادرم هر جور عشقم بکشه با بچم برخورد میکنم؟ 

اعتماد به نفس بچت و ازش می گیری 

محدودش می‌کنی ، از همه جهت تهدیدش می‌کنی ، می ترسونیش نسبت به همه چیز و همه کس ، دائماً بی عرضه و احمق خطابش می‌کنی ، با صد نفر مقایسه اش می‌کنی 

بعد انتظار داری بچت از زندگی که براش ساختی راضی باشه؟ انتظار داری ازت فرار نکنه و همه چیز و بت بگه؟

حیف یه سری افراد که فقط اسم مادری گردنشون ولی نمیدونن مادر بودن واقعی چطور 🙂💔

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم منممم درکت میکنم منم تو یه همچین وضعیتیم 

همش سعی میکنم درکشون کنم 

و به این فکر کنم که  مامان بابا های اونا هم روانشون سالم نبوده که بتونن اینارو درست تربیبت کنن پر از خطا و اشتباه بودن و شاید برای همینروانشون سالم نیست 

منم مثل پاریس هیچ وقت نمی‌خوابم!