2777
2789
عنوان

خانوما میشه دعا کنید برا برادرم ازش بیخیریم چند روزه

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 28 پست

الهم صل علی محمد و آل محمد 

برای ازدواجم یه صلوات میفرستی؟🫂*آدم هایی هستند که ساده ترین کلمات ِ تو را نمی فهمند!⛓‍💥👩🏻‍🦯آدم هایی هست که زحمت  گوش هاشان افتاده به دوشِ زبانشان! برایِ قلبشان نور طلب کن.و با آنهاهرگز بحث نکن!🤎{ #معصومه_صابر }

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه من چی گفتم که دلت بشکنه ،اگه انقدر دل نازکی که نباید اصلا تاپیک بزنی

اینطور حق ب جانب حرف نزن من فقط گفتم دعا کنید برادرم زنگ بزنه آره من دل نازکم نباید اینطور حرف بزنی ان شاالله ب درد من گرفتار بشی از عزیزت بی‌خبر دست ب هیچ جا بند نباشه تا بفهمی نباید اینطور حرف بزنی 

تاپیک خودم هست دل خواست بیام ازشون درخواست کمک کنم

متاهل و متعهد ❤️ لطفا هرکی امضامو دید اکر دوست داشت برام دعا کنه بریم سرخانه زندگیمون خسته شدم از عقد وام ازدواجمون جور بشه ضامن جور بشه 
کارش چی بوده؟ به چه طریقی رفته سر این کار؟

والا کار معلومی نداشته میرفنه شهر دیگه خرج خودشو دربیاره کمک حال پدرم باشه هرجا کار بود کار میکرده

متاهل و متعهد ❤️ لطفا هرکی امضامو دید اکر دوست داشت برام دعا کنه بریم سرخانه زندگیمون خسته شدم از عقد وام ازدواجمون جور بشه ضامن جور بشه 

ایشالله امروززنگ میزنه می‌دونم نگرانین سخته بی خبری به دلتون بدراه ندین شایدگوشیش افتاده شکسته نتونسته زنگ بزنه  حالاایشالله امروززنگ میزنه ازنگرانی درتون میاره 

به رحمانیت خدا ایمان دارم می‌دونم که منومیبینه صدامومیشنوه خواسته هام زیاده اما بزرگترینش یه خونه پرازارامش وخنده های بچه هامه باور دارم از ته ته قلبم خدا توی همین روزا یه خونه زیبا 🏠بهمون هدیه میده خدایا همیشه شکرگزارتم 🤲♥️♥️♥️اگرامضاموخوندی به همین حاجتم صلوات بفرست هدیه به امام زمان هرجا هستی امام زمان دستتو بگیره 🫶 

😥😥😥انشالله پیداشه به حق امام رضا . کدام شهر رفته ؟ داروهای قلبش باهاشه ؟ شایدحالش بدشده بردنش بیمارستان   به امید خدا حالش خوبه و امروز بهتون خبرمیدن

سال ۹۷ عمل تیروییدکتومی توتال شدم. والان دچار افت کلسیم ومشکل بلعم. که چندساله بخاطر مشکل بلع کارم به دکتراعصاب کشیده. هرکی امضام میبینه برا خوب شدن حال وبرطرف شدن مشکل بلعم یه صلوات بفرسته 😥🙏

والا کار معلومی نداشته میرفنه شهر دیگه خرج خودشو دربیاره کمک حال پدرم باشه هرجا کار بود کار میکرده

خب پس خداروشکر. فکر کردم‌ به پیشنهاد کسی رفته به وعده شغل دولتی و حقوق بالا.

برای عبور از ترسهایت با آنها مواجه شو  
ایشالله امروززنگ میزنه می‌دونم نگرانین سخته بی خبری به دلتون بدراه ندین شایدگوشیش افتاده شکسته نتونس ...

مرسی گلم ان شاءالله خدا خیرت بده ان شاءالله ک خودش امروز زنگ بزنه دیگه بی‌خبری خیلی بده

عیب نداره همیشه یکی پیدا میشه تا حال بده کسی دلشو بیشتر بشکنه من بجز اینجا جاییو ندارم ک بیام التماس ...

عزیز امیدوارم زودتر ازش خبری بشه خبر سلامتیشو بدی

گلم بنظرم حساس شدی این دوستمون میخواست ببینه اگه بیخیال ه کلا خب کمتر نگران شید اما اگه خیلی حواس جمع نیست (بلخره نوجونا تو این سن نمیشه خیلی انتظار داشت ازشون) احتمالا باسد جور دیگه دنبالش باشید

بنظرم منظور بدی نداشت

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
مرسی گلم ان شاءالله خدا خیرت بده ان شاءالله ک خودش امروز زنگ بزنه دیگه بی‌خبری خیلی بده

چرا نمیرید همون شهری که رفته سراغش بگردین؟

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
😥😥😥انشالله پیداشه به حق امام رضا . کدام شهر رفته ؟ داروهای قلبش باهاشه ؟ شایدحالش بدشده بردنش بیم ...

ان شاالله گلم نوشهر رفته اون قلبش درد نمیکنه پدر مادرم مشکل قلبی دارن جواب اون کاربرو دادم ک گفت بیخیال بیخیال نییست مث خیلیا نرفته دنبال عشقو حال رفته شهر دیگه با ۱۸ سال سنش کار کنه کمک حال پدرم باشه میدونه پدرم قبلا سکته کرده هرطور بود همیشه خبر میداد این دفعه نمیدونم کجاست چکار میکنه

چرا نمیرید همون شهری که رفته سراغش بگردین؟

امروز پدر مادرم رفتن همون شهر ولی فاصلمون خیلیه ادرسیم ازش نداریم نمیدونیم کجاست اصلا ب کلانتری اینجام خبر دادیم میگن برید بتون خبر میدیم

عزیز امیدوارم زودتر ازش خبری بشه خبر سلامتیشو بدیگلم بنظرم حساس شدی این دوستمون میخواست ببینه اگه بی ...

نمیدونم شاید حق باشماست ولی خب باید آدم نگرانو درک کنن

اینطور حق ب جانب حرف نزن من فقط گفتم دعا کنید برادرم زنگ بزنه آره من دل نازکم نباید اینطور حرف بزنی ...

یاد بگیر آلکی آلکی نفرین نکنی شاید یه جایی همین نفرین های الکی خودت برگشته به خودت الان،  من منظوری نداشتم گفتم شاید از روی بی خیالی و حواس پرتی تماس نمیگره ،یا مثلا بی دست و پاست شارژ ش گم شده نتونسته تهیه کنه ،من که منظوری نداشتم انشالله پیدا میشه و سلامته،ولی تو هم‌ یاد  بگیر مث پیرزنا سریع نفرین نکنی 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت