2777
2789
عنوان

واکسن گارداسیل

282 بازدید | 17 پست

من ۱۹ سالمه و مجرد هستم. تا حالا با هیچ بنی بشری هم رابطه نداشتم و نمیخوام تا زمان ازدواج رابطه داشته باشم. چیز مشکوکی هم روی بدنم ندیدم ولی نسبت به این قضیه وسواس گرفتم

خیلیا میگن از طریق هایی غیر از رابطه منتقل میشه و بخاطر همین میترسم. اگه شما جای من بودین واکسن رو میزدین؟ عوارضش زیاده؟

🤍.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم میخوام واکسن رو بزنم ب نظرم برای همه واجبه بزنن حواستون باشه از جای معتبر تهیه کنید

من میترسم عوارض داشته باشه چون هر دارو و واکسنی عوارض خودش رو داره

الان میگن انتقالش خیلی راحت شده، منم خیلی میترسم

🤍.
برای پیشگیری از hpv هست منم این حرف شنیدم که انتقال این ویروس غیر از رابطه هم امکان پذیره ولی بازم د ...

اره عزیزم میدونم. منم شنیدم خیلیا میگن استخر و لیزر و کاشت ناخن و... باعث انتقال میشن. درسته که هیچکدوم رو نمیرم ولی واقعا از این مورد میترسم😣 از عوارض واکسن میترسم، شما چیزی در این مورد نمیدونین؟

🤍.

انتقال بجز رابطه جنسی تقریبا غیر ممکنه

ولی بزن

از خودت مطمئنی...

ولی نمیتونی از همسر اینده‌ت مطمئن باشی!!!

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
انتقال بجز رابطه جنسی تقریبا غیر ممکنهولی بزناز خودت مطمئنی...ولی نمیتونی از همسر اینده‌ت مطمئن باشی ...

واقعا؟ ترس بیخودی دارم😶

خب قبل از ازدواج هردومون باید ازمایش بدیم مخصوصا برای بیماری های مقاربتی. حتی اگه توی لیست ازمایش های واجب نباشه تا زمانی که اون ازمایش ها رو نده که قبول نمیکنم. من به خودم اطمینان دارم همه رو با خیال راحت انجام میدم ولی اون آقا هم باید ازمایش ها رو انجام بده وگرنه مجبور نیستم که

🤍.

توی این کانال ها که میذارم درباره واکسن ها مطلب میذاره 

البته این مطالب واکسن هابرای هفته های پیشه  بیشتر درباره ظهور امام زمان  و اخبار جهانی و صهیون هاست   حالا  خودتون میدونید

https://eitaa.com/zoho313oor

https://eitaa.com/Andishkadeh_Forghan

کانال اولیه بیشتر داره مطلب درباره واکسن ها 

کلا ماه های پیش ویدیو هایی  گذاشته بودن از خود غرب  که  میگن  واکسن ها خیلی عوارض دارن  و ... 

توی وبلاگی که تو امضام هست هم در این مورد نوشتم 

کلیپ هایی گذاشتم در این مورد

از ماست که بر ماست ، منظور کُل آدماست🌍🌏🌎                        🪩   برای عقل و انسانیت های از دست رفته گریانم   🩷 آن صاحبِ زمین و زمان و شاهِ جهان را خواهانم  🔷️گر چه پُر ز گناهان و نادانی ام ولی لااقل هر  چه     گناه  و   پلیدیست  را  ز ابلیس و پیروانِ جن و اِنسش دانم و نابودیشان را جویانم     که تمام احوالات بد و پلیدی ها و بیچاره گی ها و  جنایات طول تاریخ بشر و مُلک وجود خودمون از گور ابلیسه  نه    خالق    یکتاای مهربانترین که عقل و ادراک و شعور و اختیار داد و با هزاران پیامبر هدایت کرد به سمت نور و نیکی ها واَنوار خودش (۱۴ معصوم و دلایل خلقت و سَروران دو عالم) و گفت  انتخاب کن  بین  نور  و ظلمت   ،   حق و باطلخیر و شَر   ،     هدف از خلقت،  انتخاب کردن بین دو تا راهه و عبادتشونه ، راه سومی نیست  ،   کدووم رو انتخاب میکنیم  ،  اجازه مییدیم  وارد قلبمون  بششه و در موردش تفکر میکنیم و براشون زندگی کنیم.💚🪴https://tooloe72.blogfa.com/    

من میترسم عوارض داشته باشه چون هر دارو و واکسنی عوارض خودش رو دارهالان میگن انتقالش خیلی راحت شده، م ...

عوارض واکسن؟

سرچ کن ببین یا بپرس 

فکر نکنم عوارض خاصی داشته باشه

تو کشورای دیگه آیت واکسن جزو روتین بهداشت هست ولی متاسفانه تو کشور ما نیست

what you're not changing you're choosing 🦋🫧

عوارض واکسن؟سرچ کن ببین یا بپرس فکر نکنم عوارض خاصی داشته باشهتو کشورای دیگه آیت واکسن جزو روتین بهد ...

هرچیزی عوارض خودشو داره

گوگل همیشه درست نیست. کسی که تجربه داره بهتر میتونه درموردش حرف بزنه.. کاش کسی رو میشناختم

دقیقاااا به نظرم واجبه ولی من از عوارضش میترسم

🤍.