2777
2789

سلام دوستان ☹️ اقا من یه خاستگار دارم پسره جوونه شرایط خوبی داره متولد ۷۶ اما بچه داره🙁 قبلا جدا شده من اینو نمیدونسنم به قیافشم اصلا پدر بودن نمیخوووورد بعد یه مدت بهم گفت من بچه دارم 

اینکه قبلا جدا شده رو گفته بودا ولی بچه رو‌یکم که از اشنایی گذشت گفت اصلا هم بچه با مادرشون بود 

مشکلم این نبود ولی یهو یه خانم بهم پیام داد گفت من دوست دختر فلانیم باهم دو‌ساله فابیم میخواستیم ازدواج کنیم اینا گفتم خب الانم باهاشی؟ گفت اره 

رفتم به پسره گفتم خجالت نکشیدی دوست دختر داشتی اومدی سراغ من گفت اشتباه میکنی اونجوری نیستو بهت ثابت میکنم اسم منو زد بیو اینستاگرامش 

ولی دختره قسم میخورد هنوز باهمن گفتم زنگشو نشون بده داد چتاشونم فیکم نبوووود  

من با پسره قهر کزدم بعدم گفتم دختره گناه داره اینا کلا خودمو کشیدم کنار 

تا اینکه دوستم میگه دختره قبلا باهاش بوده وقتی اومده با تو کات بودن دختره از فرصت استفاده کرده تورو دور کرده خودش چسبیده😩  نمیدونم واقعا 

پسره خیلی شرایط خوبی داشت اما از یه طرف بهم گفتن تو دختر مجردی حیف نیست زن مرد بچه دار بشی هرچقدرم شرایطش خوب باشه؟ 

اون دختره هم که پیام داد قشنگ مشخص بود ….. 

حتی خودش بهم گفت تو باهاش رابطه نداری رابطش با منه اینا😕 چه راحت خودشونو در اختیار میزارن 

گیج شدم😩 بنظرتون جدایی ازش تصمیم درستی بود؟ 

بهترین کارو کردی جواب منفی دادی

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر داشتم ولی برا رسیدن به معشوق بودو متاسفانه با فوت یکی از عزیزانم ازدواج بهم خورد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شرایط خوبی داشت 

ینی پول داره؟بهد برا پول با یه دروغگو و بچه دار و هول و خیانتکار میخایی ازدواج کنی؟

انقد خودتو بی ارزش کردی ک گولت بزنن

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

ممنونم از نظر اینکه بچه داشت یا همین رفتارا؟

هم بچه

هم رفتاراش 

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر داشتم ولی برا رسیدن به معشوق بودو متاسفانه با فوت یکی از عزیزانم ازدواج بهم خورد