2777
2789
عنوان

بنظرتون کادو چی بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 28 پست

چقدر از کامنت ها فهمیدم آدمای نی‌نی سایت احترام زیادی برای طرف مقابلشون قائل نیستن(همه نه)

ولی به نظر من حتما یه هدیه بگیر هرچند کوچیک 

- ز غوغای جهان فارغ -  ‌‌        ‌                            ‌‌        ‌‌      نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا که کم نیس الانم پولم تموم شده کلا ۵۰۰ هم ندارم😅😅 باید صبر کنم تا بیاد دستم ....

ما کلاسامون هفتگی بود برای شما نمیدونم چجوریه

حالا یه هفته آفتابی نشو تا جو کادو بخوابه

خودت مهم تری عزیزم🥰

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
چقدر از کامنت ها فهمیدم آدمای نی‌نی سایت احترام زیادی برای طرف مقابلشون قائل نیستن(همه نه)ولی به نظر ...

منم خیلی دوسش دارم اتفاقا بخاطر اون همه حس خوبی که تو کلاسش دارم دلم میخواست هربار میرم پیشش با یه شاخه گل برم ولی چه کنم که وسع مالیشو ندارم😅😅

میخوام بگیرم یه چیزی حالا تا ببینم چی پیدا میکنم

ما کلاسامون هفتگی بود برای شما نمیدونم چجوریهحالا یه هفته آفتابی نشو تا جو کادو بخوابهخودت مهم تری ع ...

از تولدش یه ماه گذشته من یه ماه نرفتم مریض بودم ولی خب میخوام یه چیزی ببرم براش

بنظرم چارم یا پلاک ، گوشواره ... یه چیز اینجوری مربوط به سازهایی که بلده یا کلید سل هم جالبه 

استیلشم هست 

نقره کوچیک هم اگه سفارش بدی فکر کنم تو این رنج قیمت بیفته 

منم خیلی دوسش دارم اتفاقا بخاطر اون همه حس خوبی که تو کلاسش دارم دلم میخواست هربار میرم پیشش با یه ش ...

دقیقا باید جبران رو رعایت کرد..برای اون حس خوبی که میگیری

براش میتونی گوشواره بگیری، گوشواره های خیلی قشنگ هست در حد ۳۰۰، کنارش هم یه شاخه گل رز هم بگیری میشه ۳۷۰ مثلا..

شاید به با ارزشی کادو های دیگران نباشه از نظر قیمت، ولی همین به یاد بودن و احترام خیلی برای استادتون ارزش داره

- ز غوغای جهان فارغ -  ‌‌        ‌                            ‌‌        ‌‌      نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی