2777
2789
عنوان

کادو دوست پسرمو بدم ب دوستش

| مشاهده متن کامل بحث + 1163 بازدید | 78 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خاله هام با بابام حرف زدن غریبه حرف زد فایده نداشت

یه مدت هیچی نخور خودکشی سوری بکن سوری ها واقعی نه یه وقت ک بابات خونه نیست بگو خالت ببرتت بیمارستان بگه چیزی خوردی نمیدونم بترسونش

Hastii17 سابق
اینکازم کردن بابام گفت خودتم بکشی نمیشه حتی ب داداشم وصیت کرد اگر روزی من مردم رها مجرد بود نذار این ...

شاید خانوادت راست میگن ومورد خوبی واسه ازدواج نیست اول میخاستی با دوست پسرت ازدواج کنی نذاشتن حالا میخای با دوست دوست پسرت ازدوان کنی بهمین راحتی من فکر میکنم حق با خانوادته و سطحی داری تصمیم میگیری دخترخوب ،بخاطر فرار از خانوادت میخای ازدواج کنی فکر میکنی خوشبخت میشی ؟فقط ممکنه از چاله دربیای وبیوفتی توی چاه وبه مراتب بدبخت تر بشی ،نکن باخودت ،ازدواج پیچیده تر ازین حرفهاست ،چرا میخای بلکسی ازدواج کنی که قبلا با دوستش بودی ؟

شاید خانوادت راست میگن ومورد خوبی واسه ازدواج نیست اول میخاستی با دوست پسرت ازدواج کنی نذاشتن حالا م ...

تاپیکامو بخونی بخدا متوجه میشی عزیزم خانوادم روانیم کردن  هرجی میکشم از خانوادمه

چی بگم والا.. خودت بهتر میدونی ولی سعی که با دوستش وارد رابطه نشی..

من از دوسال پیش یهش گفتم فلانی اکر اومد خاستکاری میدونم  خانوادم قبول میکنن بهم اصرار میکنن تو زودتر اون بیا ی کاری کن اومد ولی موفق نشد مامامن بابام بدترین توهینارو بهش کردن  با گریه گفت هرچی خدا خاست گفت دیگه خستم بس ک التمای خدارو کردم از بس خانوادت تحقیرم کردن