2777
2789
عنوان

کادو دوست پسرمو بدم ب دوستش

| مشاهده متن کامل بحث + 1163 بازدید | 78 پست
الان تاپیک های قبلتو دیدم، شرایط سختی داری، رسم دارید که ازدواج کنین سریع؟ هیچ جوره نمیتونی قانعشون ...

من انقد باهاشون جنگیدم  دیگه حالم بهم میخوره از حرف زدن باهاشون داغونم کردن فقط میخام ازشون فرار کنم همین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس فعلا ازدواج نکن اینو تجربه میگه هیچوقت پاک نمیشه اگه خوبه طلاستو میکردی بهش برسی

خیلی تلاش کردم فایده ای نداشت ی جوری جو خونه رو برام سخت کردن فقط میخان ازشون راحت شم  ترس ابروم نبود بااهاش فرار میکردم 

خیلی تلاش کردم فایده ای نداشت ی جوری جو خونه رو برام سخت کردن فقط میخان ازشون راحت شم ترس ابروم نبو ...

ترو خدا هر جور شده سعی کن بهش برسی الکی ب خانوادت بگو باهاش فرار میکنم شاید کوتاه اومدن الکی ها چرا مخالفن ؟

من میدونم چ دردیع

Hastii17 سابق
ترو خدا هر جور شده سعی کن بهش برسی الکی ب خانوادت بگو باهاش فرار میکنم شاید کوتاه اومدن الکی ها چرا ...

واقعا پس کشیدی میگن سطح فرهنگی خانوادس پایینتر از ما هست داداش چند سال پیش اتفاقی ادم کشت  بعد معتاد شد  مادر پدرش دایم تو جنگ دعوا بودن ولی خودش سالها بود از خاتوادش جدا زندگی میکرد مستقل بود 

حتی اگه لازم شد الکی بگو به کسی ک باهاش راحتی تو خانواده بگو باهم رابطه داشتیم کوتاه میان شاید چند ر ...

اینکازم کردن بابام گفت خودتم بکشی نمیشه حتی ب داداشم وصیت کرد اگر روزی من مردم رها مجرد بود نذار این دوتا بهم برسن