2777
2789
عنوان

بیبی چکتون کی مثبت شد❓

591 بازدید | 29 پست

سلام دوستان. 

ممنون میشم اگر مول همیشه محبت کنید و تجربیاتتون رو در میان بگذارید. 

ممکنه بفرمایید که ماهی که باردار بودید، چند روز پیش از موعد یا بعدش بیبی چمتون مثبت شد؟ و اینکه روز های قبل‌تر که تست دادید،  منفی میشد؟

ممنونم💖

اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻

من چهار بار بیبی چکم مثبت شد که یکیش البته خارج رحم بود ویه سقط به ترتیب میگم 

اولی دخترم دقیقا روز موعود 

دومی خارج رحم سه روز بعد زدم و مثبت بود 

سومی سقط بود که روز موعود مثبت شد 

چهارمی پسرم بود دو هفته بعد سقط  خدا خواسته وبه طرز عجیبی باردار شدم و 35 روز از سقط گذشته بود که پنح هفته باردار بودم 

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من چهار بار بیبی چکم مثبت شد که یکیش البته خارج رحم بود ویه سقط به ترتیب میگم اولی دخترم دقیقا روز م ...

خیلی خیلی متاسفم عزیزم🥲

من هم تجربه ی سقط رو دارم و خیلی تلخه…

خدا پسر گلت رو برات حفظ کنه💖

اون دفعاتی که مثبت شدند، قبلشون هم تست دادی ولی منفی باشه. 

منظورم اینه که فلان روز منفی بوده باشه و بعد از چند روز موبت بشه؟

۲۲سالم بود خیلی ازدواجی بودم . بایکی ک ازم ۱۵ساکت کوتاهتربود ازدواج کردم . قدبلندبودمو خاستگارام تماما کوتاه بودن. من عاشق مرد قدبلندبودم اما خب ... بالاخره عاشق شوهرم شدم. یکسال باهش جنگیدم ک دس از بچه ننه بودن برداره . ۱۰سال ازم بزرگتربود اما آب میخورد کف دست مادرش بود. نتونستم تحمل کنمو جداشدم. ۱۸سال بعد با مردی که ازم ۶سال کوچکتره شوهرکردم. همون سال اول باردارشدم. خیلی خوشحال بودم سه ماه بعد جنین ایست قلبی کرد. سال بعد دوباره باردارشدم و دوباره همون اتفاق. الان خیلی وقته که دیگه قید بچه رو زدم مخصوصا ازوقتیکه فهمیدم شوهرم هرزو چشم چرونه. ترجیح میدم خودم توی این نکبتی بسوزم. 

۲۲سالم بود خیلی ازدواجی بودم . بایکی ک ازم ۱۵ساکت کوتاهتربود ازدواج کردم . قدبلندبودمو خاستگارام تما ...

واقعاً نمی‌دونم چی بگم…

از صمیم قلب متاسفم و امیدوارم نور امیدبخش به قلب و روحت بتابه و از این به بعتد، فقط و فقط شاهد اتفاقات حوب و عالی باشی🩵✨

خیلی خیلی متاسفم عزیزم🥲من هم تجربه ی سقط رو دارم و خیلی تلخه…خدا پسر گلت رو برات حفظ کنه💖اون دفعات ...

ممنون عزیزم بله سقط خیلی دردناکه 

دردناک تر از اون خارج رحمه که من خونریزی شکمی کردم وفقط یکساعت با مرگ فاصله داشتم و یه لوله ام ترکید و خیلی روزهای سختی بود صد رحمت به سقط 

اونا هم که مثبت شد آره قبلشون یکی دوبار بیبی زدم منفی بود بهترین حالت بیبی چک سه چهار روز بعد موعده که پر رنگ میشه 

قبلش با توجه به غلظت ادرار خیلی خطا دارن

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید

ب امیدخدا. خیلی دلم گرفته . از آدما خستم.خیلی زیاد.

خدا همیشه حواسش به بنده هاش هست 

امیدوارم که همین روز ها بیای و برام بنویسی که اتفاق خیری که سال ها انتظارش رو میکشیدی رخ داده و خوشحال ترینی💖

خدا همیشه حواسش به بنده هاش هست امیدوارم که همین روز ها بیای و برام بنویسی که اتفاق خیری که سال ها ا ...

دلم گرفته خاهر. مادرشوهرم مدام از من به همه مخصوصا جاریم بدی میگه. امشبم زنگ زده به شوهرم گفته زنت پشت من ب جاریش بدی میگه . ازخودش درمیاره که همه رو به جون هم بیاندازه. اخرهفته خونشون دعوتیم . موندم چی بگم بهش ک دس برداره . تمام این سالها سکوت کردمو بیخیال شدم . همه ازم دورشدن و حرفشو باورمیکنن.

ممنون عزیزم بله سقط خیلی دردناکه دردناک تر از اون خارج رحمه که من خونریزی شکمی کردم وفقط یکساعت با م ...

واقعا متاسفم 

و خیلیی خوشحالم که خطر رفع شد و سلامتی عزیزم💖

امیدوارم که دیگه هرگز همچین اتفاقات دردناکی رو تجربه نکنی و هر روزت زیبا تر از روز قبل باشه. 

خیلی خیلی ممنونم از محبتت که وقت گذاشتی و پاسخ دادی.❤️

همیشه این روز های آخر انتظار و بی خبری برام سخت می‌گذره…

اصولا اهل تاپیک های غم انگیز نیستم. 

ولی این انتظار کمی سخت شده برام…

دلم گرفته خاهر. مادرشوهرم مدام از من به همه مخصوصا جاریم بدی میگه. امشبم زنگ زده به شوهرم گفته زنت پ ...

حق داری عزیزم

ولی تو توجه نکن. 

انگار که نمیشنوی. 

اصلا اهمیتی نداره که پشت سرت چی بگن یا چی فکر کنن. 

تو خودت باش و حالت رو زندگی کن. بدون توجه به حرف های بی اساس دیگران. 

درگیر نشو❤️

واقعا متاسفم و خیلیی خوشحالم که خطر رفع شد و سلامتی عزیزم💖امیدوارم که دیگه هرگز همچین اتفاقات دردنا ...

ممنونم بابت حس خوب و آرزو های قشنگت خوش قلبم 😍😍

میدونم چقدر سخته خیلی سخت منم این دوره ها رو گذروندم و گاهی از استرس نفسم بالا نمی اومد ولی فهمیدم بدون اذن خدا برگی از درخت نمیافته 

از خدا میخوام بهترینا رو برات رقم بزنه 

و انشالله مثبت باشه و نور امید به دلتون بتابه و خدا فرشته ی نازشو بهت هدیه بده 😍😍😍

حق داری عزیزمولی تو توجه نکن. انگار که نمیشنوی. اصلا اهمیتی نداره که پشت سرت چی بگن یا چی فکر کنن. ت ...

میخاستم ایندفعه که رفتم خونشون اگه جاریم بود بهش پیش مادرشوهرم با لبخند و روی خوش بگم که هفته پیش که نبودی ، مادرشوهر ازت اینارو میگفت و من بهش نگاه میکردم برادرشوهراهم بودن. که مادرشوهرم سنگ رو یخ شه و جاریم بفهمه من هیچ حرفی ازش نزدم.