2821
2789
عنوان

تجربه سقط

141 بازدید | 3 پست

من قبلا جدا شدم ازدواج چن ماهه. چند سال پیش بایکی دوست بودم و فهمیدم بیبی چک مثبته . بدترین اتفاق زندگیم بود ترس از ابرو ترس ازاین ک چی میشه . باقرص حل کردم چن ساعت شکم درد شدید و بعد پریود و سقط . حدود دوهفته ی بود جنین . بارها تو خواب یک بچه ی رو دیدم ک بغلش میکنم و خیلی دوسش دارم . عجیب تراین ک خواهر کوچیکم ک از قضیه خبر هم نداشت یبار گف خواب دیدم یه بچه از تو خیلی ناراحته ینی تورو نفرین میکنه . حتی پسری هم ک دوست بودم چن روز بعد سقط گف تو خواب دیده من دراز کشیده بودم و این منو صدا میکرده من ج نمیدادم بعد برگشتم صورتم سفید سفید و ریش داشتم بهش نگا کردم . خیلی عجیب بود خوابش . 

مگه نمیگن بچه سه ماهگی روح میاد بدنش پس چرا بچه دو هفته ای از من ناراحت باشه . یا چرااصلا تو خواب میبینمش . بنظرتون گناه این بود ک سقط کردم یااین بود ک اون بچ ی ک از رابطه نامشروع بودو نابود کردم . خودمم سر درنمیارم پس ابرو چی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز