2777
2789
عنوان

خسته ام از شوهر بی درکم

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 26 پست
مجردی ؟مرد واقعی که سر به راهه باید واضح خواستتو بهش بگی تا بتونه بشناستت و یادت بگیره اونیکه خیلی چ ...

خیر مجرد نیستم

عزیزم اصلا خوشحال کردن ربطی به بلد بودن نداره می‌تونه بین خریدا یه خوراکی مورد علاقه خانمشو بگیره یه میوه بگیره بگه چون تو دوست داشتی یه دسته گل نرگس کنار خیابونم میفروشن یه روسری اینا چیزایی نیست که بلد بودن بخواد از ذوق میاد از ارزش میاد 

مجردی ؟مرد واقعی که سر به راهه باید واضح خواستتو بهش بگی تا بتونه بشناستت و یادت بگیره اونیکه خیلی چ ...

در صورتی که خواستت براش مهم باشه وگرنه چع فایده داره از این گوش میشنوه از اون گوش در میکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیر مجرد نیستمعزیزم اصلا خوشحال کردن ربطی به بلد بودن نداره می‌تونه بین خریدا یه خوراکی مورد علاقه خ ...

از کجا بفهمه چه میوه ای دوست داری ؟ از چه گلی خوشت میاد ؟

خداهم بخواد بهت اهمیت بده و خواسته هاتو براورده کنه اول باید بگی تا برسه به یه انسان

خیر مجرد نیستمعزیزم اصلا خوشحال کردن ربطی به بلد بودن نداره می‌تونه بین خریدا یه خوراکی مورد علاقه خ ...

گل گفتی مردی که به زنش ارزش بده میخاد خوشحالش کنه میگه من که برا مادرم میخرم خب زنمم ادمه اونم که مادر بچمه برا اونم بخرم خوشحال بشه 

من که داییمو میخام سوپرایز کنم زنمم روز تولدش سوپرایز کنم یه کیک کوچولو بخرم اون که داره تو خونه من زحمت میکشه بچمو تر و خشک میکنه دل اونم شاد بشه اونم که ادمه

از کجا بفهمه چه میوه ای دوست داری ؟ از چه گلی خوشت میاد ؟خداهم بخواد بهت اهمیت بده و خواسته هاتو برا ...

مرد اگه اهلش باشه به زنش توجه میکنه 

هزار بار بهش گفتم روز تولدم یه بار ارزوبه دل موندم یه نون خامه ای بگیری دستت بگی اینو براتو خریدم یه روسری ۵هزار تومنی بگیری دستت بگی اینو برا تو خریدم ۷سال گفتم ۷سال ولی ذره ای براش اهمیت نداره ذره ای ولی دنبال اینه جمعه تولد خاله اشه چیکار کنه زنگ بزنه به داشش و پسرخاله اش که چه نشستید جمعه تولد خاله ست بیاید سوپرایزش کنیم یه هفته نقشه بکشه 

میدونه من ارزومه تولدم یه چیز برام بگیره میدونه من تا حالا کادو نگرفتم میدونه ارزومه یه بار یکی سومرایزم کنه ولی اصلا به رو خودشم نمیاره چون براش اهمیت نداره

مرد اگه اهلش باشه به زنش توجه میکنه هزار بار بهش گفتم روز تولدم یه بار ارزوبه دل موندم یه نون خامه ا ...

الهی بمیرم برات میدونم خیلی سخته 

حستو درک میکنم 

اینجور ادما باعث میشن بشدتم وابستشون بشی و بیشتر تقلا کنی ولی سعیتو بکن خودت نیازاتو برطرف کنی

الهی بمیرم برات میدونم خیلی سخته حستو درک میکنم اینجور ادما باعث میشن بشدتم وابستشون بشی و بیشتر تقل ...

خدا نکنه 

خودم نیازامو برطرف میکنم خیلی وقته نسبت به این مسایل سر شدم و قلبم یخ زده ولی چیکار کنم باز وقتی میشنوم اشک تو چشمام حلقه میزنه یهو دست خودم نیست گریه م میگیره البته جلو اون نه سریع میرم تو دستشویی گریه میکنم که متوجه نشه ولی خب دله دیگه هر چقدم یخ بزنه باز میشکنه 

حالا شاید بعضیا بگن برا چه چیزای پیش پا افتاده ای دلتون میشکنه شاید بعضیا خندشون بگیره ولی انقد تو زندگیت چیزایی پیش میاد که انقد زخم میخوری که شاید برای یه چیز کوچیک عقده ای چند ساله سر باز میکنه و روزهاو ساعت ها گریه میکنی 

من امشب به خاطر یه کادو روز مادر ساعت ها زیر پتو گریه کردم نه فقط به خاطر یه کادو این کادو یه تلنگری بود برام که عقده ی ۷سال دیده نشدن و برام باز کرد ۷سال حس بی ارزش کردن ۷سال حس نادیده گرفته شدن ۷سال حس مقایسه که مگه من چی کم دارم من به خاطر این حس ها که ۷ساله بهم القا شده دارم گریه میکنم وگرنه که یه کادو بی ارزشی چه قابلی داره