2777
2789
عنوان

با کسی که با خودش درگیره چکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 21 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همیشه اینجوریه ؟وقتی ازش میپرسی چی میگه ؟

الان ۶ ساله که ازدواج کردم همین بوده ... هزار بار بهش گفتم خوب اگه چیزی اذیتت میکنه حرف بزن. با زبان خوش با دعوا با بدو بیراه و با قربون صدقه رفتن بهش گفتم . هیچ جوابی نمیده .... هیچی نمیگه. انگار مثلا طرف لال هست کلا 

الان ۶ ساله که ازدواج کردم همین بوده ... هزار بار بهش گفتم خوب اگه چیزی اذیتت میکنه حرف بزن. با زبان ...

و۳تی ارومه ازش میپرسی چی میگه اسی حتی چرتو پرت میگه حرفشو بگو بهت بگم 

و۳تی ارومه ازش میپرسی چی میگه اسی حتی چرتو پرت میگه حرفشو بگو بهت بگم

خواهر هیچی نمیگه ..... بهقران حرفی نمیزنه ... انگار مثلا طرف ناشنواست که هیچی از حرفای تو رو نشنیده ... هیچی نمیگه. هرچی هم تو اون موقعیت بهش از رو عصبانیت فحش و بد و بیراه بگی ، انگار نه انگار.... یه کلمه حرف نمیزنه .... میگم بابا خوب مشکلت چیه ... اخه مگه میشه ادم یهو از این رو به اون رو بشه ‌‌‌‌‌‌..... تا الان میخندیدی باهام .... نه کسی حرفی زده نه چیزی شده ....یهو طوری برخورد میکنه انگار ارث کل خاتدان رو بالا کشیدی. انگار عامل تمام بدبختیای زندگیش از بدو تولدش تو بودی .... هیچی نمیگه حتی یه کلام ..... بعدش میبنی روز بعدش یهو الکی خوب میشه... خوب منم اعصابم خورد میشه . میگم چرا اینطوری هستی اخه