2777
2789
عنوان

ی سوال خیلی مهم

138 بازدید | 13 پست

من امروز سوار اتوبوس شدم ک از ی شهر بیام شهر خودمون(راه کم‌ نهایتا دو ساعت)

ولی اتوبوس پر بود و ب زور و اصرار سوار شدم ولی چسبیده بودم ب در اتوبوس و فقط ی پام رو صندلی بود همونم هی از هر طرف میله ای چیزی بهش میخورد خلاصه ب شدت اذیت بودم 

و فکنم حدودا یک ربع مثل ادم رو صندلی نشستم سر همین کرایه و ندادم (کرایه بین ۵۰ تا ۱۰۰ )

کار اشتباهی کردم ؟

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 

بله

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله

خب اه نمیش ک بقیه راحت نشسته بودن ی کرایه بدن 

منی ک چسبیده بودم ب در و ننشسه بودم کرایه بدم 

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 
خوب کردی بهشت و جهنم و چیزی نیست دنیام‌جای ظالماس

ن دیگ بنظرم ی کرایه ارزش نداره اون دنیامم جهنم کنم

خودش گفت نده،یا شما با دلخوری اومدی و ندادی،کلاً حق الناس گردنته،حداقل نصف کرایه رو بهش می‌دادی

اصن خودش هیچی نگف 

فقط وقتی پیاده شدم گف خانوم شما کرایه دادی من دیگ اومده بودم پایین 

ولی اگ واقعا گردنم ک سری بعد میدم ولی اینک همشو بخام بدم ن 

چون خیلی اذیت شدم نمیش کرایه من با بقیه ک راحت نشسن یکی باش