2777
2789
عنوان

ریزش مو🤦‍♀️🥲

55 بازدید | 9 پست

بچه ها تا زمان راهنمایی موهای خیلی پری داشتم طوری ارزو میکردم موهام بریزه😐😂 و الان تو ۲۴سالگی تقریبا کچلم ژنتیکی نبوده که بگم از اول کم مو بودم نه

از زمانی ریزش داشت که میگرن گرفتم دارو مصرف کردم موهام ریخت کلا یسال مصرف کردم ولی دیگه موهام برنگشت🥲 بنظرتون راهکاری داره حس میکنم بچه اولمو که بیارم کلا تاس میش😐😂

💍♥️

اول ازمایش بده بعد برو دکتر زنان

هورمونی دادم همچی درست بود فقط یکم پرولاکتینم بالا بود درحد کم که دکتر گفت چیز مهمی نیست میتونه براساس یچیز دیگه باشه یادم رفت چی گفت

سونوگرافیم دادم کیست و تنبلی هیچی نداشتم

💍♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عه‌ اخه قطعا باید یه مشکلی باشه که اینطوری شده شاید سنو خطا کرده

نه تو این چندسال هربار سونو دادم مشکلی نبود فقط یکم کلیم مشکل داره

حس میکنم شامپومم ریزش مو داره

💍♥️

نه تو این چندسال هربار سونو دادم مشکلی نبود فقط یکم کلیم مشکل دارهحس میکنم شامپومم ریزش مو داره

نمیدونم والا 

میخوای برو پیش دکتر همنیارو بگو حتما میدونن چکار کنن 

ولی پیش یه دکتر خوب برو 

اگه مشکلی نداشتی پیش دکتر پوست و مو برو

نمیدونم والا میخوای برو پیش دکتر همنیارو بگو حتما میدونن چکار کنن ولی پیش یه دکتر خوب برو اگه مشکلی ...

دکتری که رفتم تو شهرمون بهترین دکتره برا سونوگرافی

بعدم بردم پیش یه دکتر خوب دید گفت مشکلی نداری

پیش دکتر مو رفتم یه قطره داد بی تاثیر میخوام برم مزوتراپی میترسم🤦‍♀️🥲 جدیدا واقعا غصه میخورم اینقد موهای دخترا پره بعد من هیچ

💍♥️