2777
2789
عنوان

فک کنم آبروم رفت

128 بازدید | 10 پست

بچها سلام من اینستاگرام یه پیج فیک زدم رفتم یه شخصی رو فالو کردم یه مدت فالو داشتم بعد خودش متوجه شد پیچ فیکه و پیام داد و بعدشم هم من بلاک کردم هم اون، حالا بعد اون بلاک با پیج خودم یعنی پیج اصلیم تا چند وقت پیش پیجش بالا میومد اما الان برام نمیاد ینی به نظر شما یارو فهمیده که من بودم زده حتی پیج اصلی‌ام بلاک کرد که هیچ جور دیگ پیداش نکنم؟ البته با پیج خواهرمم نمیاد خواهرمم میشناسه زده هردوتارو بلاک کرده یعنی؟ ازکجا می‌فهمن آخه طرف کیه😐 شما باشید از کجا تشخیص میدین این پیج فیک مثلا فلانیه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه سوال من شماره یه نفرو ندارم ولی پیجشو برام بالامیاره بنظرت ممکنه اون شماره منوداشته باشه؟

اره شمارتو داشته باشن برات بالا میاد یا کسی رو فالو کردی فالووراش برای توم پیشنهاد میشه

پس نفهمیده نگران نباش

هرچند اگه اونم شمارمو داشته باشه که شمارم براش نوشته نمیشه من حتی اسم و عکس چیزای دیگه گزاشتم نمیتونه بشناسه واقعا برام سواله چن روز ذهنم درگیرشه

هرچند اگه اونم شمارمو داشته باشه که شمارم براش نوشته نمیشه من حتی اسم و عکس چیزای دیگه گزاشتم نمیتون ...

با چی پیج زدی شماره یا جیمیل؟اگه با شمارت پیج زدی اون شمارتو داشته باشه راحت میفهمه تویی اگه نداشته باشه هیچی