2777
2789
عنوان

بد نگاه میکنن

145 بازدید | 21 پست

یه پسره هست ازم خیلی خوشش میاد، خیلی بهم نخ میده

چندین بار وقتی دوستاش وایساده بودن بهم زل زده و دوستاشم سریع برگشتن نگاه کردن منو یه جور تابلویی،

الان هر جا میرم دوستاش نگام میکنن  ولیییی هیچی نمیگن فقط نگاه میکنن یه جوری که انگار منو میشناسن

خیلی دوست داشتم بدونم چی گفته از من بهشون واقعا که اینا هرجا منو میبینن سریع میشناسن ولی هیچکدومشون نمیتونن بیان جلو/:

سنشم کم نیست سی سالشه

چی گفته بنظرتون؟🌝

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای خدا چقدر دلمونو به این زل زدنا خوش کردیم و هیییچ 😂

دختر تا نیومده جلو یا ی کاری نکرده اصلا دلت رو خوش نکن

ولی کلا خوش رو باش که نترسه از جلو اومدن 

ولی بدون پسری که بخواد میاد جلو منتظر تو نمیشینه

ای خدا چقدر دلمونو به این زل زدنا خوش کردیم و هیییچ 😂دختر تا نیومده جلو یا ی کاری نکرده اصلا دلت رو ...

من کلا نمیتونم تو خیابون ادم خوشرویی باشم نمیشه اصلا نخ دادنم بلد نیستم

من کلا نمیتونم تو خیابون ادم خوشرویی باشم نمیشه اصلا نخ دادنم بلد نیستم

خوشرو ینی اخم نکن و اگه احیانا اومد دنبالت هول نکنی و حرکتی نکنی که فکر کنه خوشت نمیاد (بنده سابقه دارم و کیس مورد نظر فرار کرد از خجالت) یا مثلا سلام کرد با خوشرویی جواب بده 

لازم نیست نخی بدی 

فقط ی نگاه چندثانیه ای با علاقه رد میشدی کافیه 

خوشرو ینی اخم نکن و اگه احیانا اومد دنبالت هول نکنی و حرکتی نکنی که فکر کنه خوشت نمیاد (بنده سابقه د ...

من تا دلت بخواد از 

این حرکتا زدم😂😂😂 چند سال پیش یه پسره بوددددد خیلی خوب بود واسش میمردم قشنگ، بهم سلام کرد تو جمع جوابسو ندادم هول کردم😭😭😭😭

اخه واقعا من انقدررررر سرسنگینم اصللاا بهم نمیاد، بگه هم کسی باور میکنه

باور کن همینو گفته وگرنه رفیقاش اصلا نگات نمیکننن😑🤦‍♀️

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️